MLS: Seattle Sounders - Sporting Kansas City

MLS | Seattle Sounders - Sporting Kansas City | 22:00 | 25.6.2022
Kohde sulkeutuu: 25.06.2022 22:00
Kummankin hyökkäys on pelannut hyvin viime aikoina, mutta KC:n puolustus on ollut tällä kaudella heikko.Seattle Sounders on parantamassa kehnon alkukauden jälkeen. Se on nyt MLS-liigan Läntisen konferenssin seiska, mutta viiden matsin kuntopuntarissa kakkonen.
Viime kierroksella Sounders pelasi Los Angeles FC:n kanssa tasurin, sitä ennen se oli ottanut peräjälkeen kaksi voittoa. Varsinkin 4-0 -voitto Vancouverista oli vakuuttava. Seuraava ottelu LA FC:tä vastaan oli sitten vetelä matsi. Se oli hyvää Seattlen ottelussa Losia vastaan, että vaikka joukkue pelasi heikosti, niin se pystyi ottamaan pisteen konferenssin kärkijoukkueelta.
Seattle on pelannut neljä viimeistä kotiottelua ilman tappiota.

Sporting Kansas City pelaa kehnoa kautta. Se on vasta sijalla 12, ja eroa Seattleen on neljä pistettä. Viime kierroksella Kansas City voitti Nashvillen 2-1, mutta sitä ennen se oli hävinnyt New Englandille ja Vancouverille.
Voitto Nashvillestä oli Kansas Cityltä hyvä matsi, Nashville on yksi liigan parhaiten puolustavia joukkueita, ja ennen KC:n kohtaamista sillä oli alla peräti 25:n tappiottoman kotivoiton putki.
Nashville matsin jälkeen Kansas City pelasi US Open Cupissa Union Omahaa vastaan ja otti vaivattoman 6-0 -voiton. Union Omaha tosin ei ole häävi mittari, se pelaa USL League One -sarjaa.

KC on päästänyt paljon omiin


Kansas Cityn kausi on ollut hankala ainakin osittain siksi, koska joukkueelta puuttuu useita hyökkäyspään avainpelaajia loukkaantumisten vuoksi. Joukkue tuntuu olevan aina hieman vastustajaa jäljessä, kun lähdetään vastaiskuihin. KC on päästänyt koko MLS-liigassa toiseksi eniten maaleja.

Los Angelesia vastaan Rusnak teki Seattlen uransa ensimmäisen maalin, ja veskari Frei otti kuusi torjuntaa.
Joao Paulo on edelleen sivussa polvivamman vuoksi. Yeimar Gomez Andrarella on takareisivamma. Stefan Clevelandin pelaaminen on epävarmaa kasvovamman vuoksi ja sama tilanne Raul Ruidiazilla takareisiongelmien vuoksi.

Daniel Salloin ja Felipe Fernandez tekivät kumpikin kaksi kassi Union Omahaa vastaan. KC:llä on paljon loukkaantuneita, sivussa ovat ainakin Cisneros, Kinda, Puliso sekä Vujnovic.


Seattlen voittokerroin on vain noin 1.70, eikä se innosta pelaamaan. Parempi betsata totals-puolelle. KC:n puolustus on ollut pulassa, ja Seattlen kärki on pelannut hyvin. KC:n viime matsin kuusi maalia ja kaksi kassia kovan Nashvillen verkkoon ovat hyvä merkki joukkueen hyökkäämisestä. Yli 2.5 maalia saa yli 1.80-kertoimia, ja se kelpaa mainiosti.


Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.87

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.87

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.83

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.83

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.83

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.83

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan