MLS: Seattle Sounders - Vancouver Whitecaps

MLS | Seattle Sounders - Vancouver Whitecaps | 05:30 | 15.6.2022
Kohde sulkeutuu: 15.06.2022 05:30
Mestarien liigan voittaja Seattle aloitti kauden vaisusti, mutta viime aikoina sen peli on alkanut sujua. Seattle on eri tasolla kuin Vancouver.Vancouver ja Seattle ovat MLS-liigan Läntisessä konferenssissa peräkkäin sijoilla 10 ja 11. Vancouver on pelannut 14 matsia ja sillä on 17 pistettä, ja Seattle on pisteen päässä, mutta se on pelannut kaksi matsia vähemmän.
Kumpikin voitti viime kierroksella. Vancouver voitti Real Salt Laken 2-1 ja Seattle voitti Charlotten samoilla numeroilla.

Seattle Sounders on alisuorittanut tällä kaudella pahemman kerran. Se voitti toukokuussa CONCACAF-konferenssin Mestarien liigan, mutta MLS-kausi on alkanut vaisusti. Nyt on menossa joukkueen huonoin kauden aloitus sitten vuoden 2018.

Seattlen päävalmentaja Brian Schmetzer on yrittänyt nyt hakea kauden alussa parasta kokoonpanoaan, ja pikkuhiljaa Sounders on alkanut pelata paremmin. Joukkueen puolustus on ehkä pettänyt pahiten. Se on nyt jo päästänyt 16 maalia, joka on melkein puolet siitä, mitä se päästi viime kaudella. Kotikentällä on mennyt paremmin, Seattlen Lumen Fieldillä Sounders on päästänyt vain viisi kassia.

Seattle on saanut avainpelaajiaan mukaan viime kierroksilla ja sillä on ollut merkitystä. Neljästä viime ottelustaan Seattle on voittanut kolme, ja Raul Ruidiaz teki kahdessa viime voitto-ottelussa voittomaalin.

Vancouver on voittanut, mutta ei se hyvä joukkue ole


Vancouver ei ole liigan parhaita joukkueita. Sen peli ei ole nättiä, mutta viime aikoina se on saanut tulosta aikaiseksi. Viimeisistä neljästä ottelusta sekin on Seattlen tavoin voittanut kolme, ja näillä pisteillä se on päässyt kipuamaan pois sarjataulukon pohjakerroksesta. Vancouverin kolme viimeistä voittomaalia olivat kaikki rankkareita, ja kaksi aivan ottelun loppuvaiheilla.

Vancouverin keskikenttä ei raporttien mukaan ole kummoinenkaan apu puolustukselle, ja se näkyy. Vancouver on päästänyt jo 24 maalia. Matkaotteluissa se on päästänyt jo 16 kassia.
Liigan parhaita vastaan Vancouver on tällä kaudella pärjännyt hyvin. Se on voittanut Dallasin ja RSL:n sekä pelannut New York Cityn kanssa tasurin.

MLS on jonkinlainen päätepysäkki eurooppalaisille pelaajille. Vancouver hankki hiljattain Andres Cubasin Ranskan kakkosliigan Nimesistä. Tämä voisi olla Cubasin ensimmäinen matsi MLS-liigassa.


Kertoimet liikkuvat nyt selvään suuntaan. Seattlen kertoimet nousevat ja Vancouverin laskevat. Tällä hetkellä lukemat ovat noin 1.70 – 4.20 – 4.50. Ei välitetä kertoimien liikkeistä, ja kun Seattlen kotivoitosta saa noin 1.70, niin kyllä se tähän kelpaa. Joukkue on erinomainen, ja peli on parantunut viime kierroksilla. Seattle rankattiin kauden alla selvästi paremmaksi.


Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Seattle Sounders @1.72

Osuma
Fezbet - Lue arvostelu

1.72

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.68

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.67

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.667

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan