MM-jääkiekko: Lauantain komboveto

MM-jääkiekko | Lauantain komboveto | 21.5.2022
Kohde sulkeutuu: 21.05.2022 16:20
Jääkiekon MM-kisat tarjoavat lauantaille peräti kuusi matsia. Me nappaamme yhdistelmävetoomme kohteet Leijonien ottelusta Itävaltaa vastaan, sekä Kanadan ja Sveitsin huippukohtaamisesta. Tällä kombolla on mahdollisuus mennä isosti kassan kautta!


Granlund venyttää Itävallan verkkoa?


Leijonat koki Ruotsia vastaan MM-turnauksen avaustappionsa. Perjantain ja lauantain Iso-Britannia- ja Itävalta-matsit tarjoavat kuitenkin tilaisuuden nopeaan kunnianpalautukseen. Voittajasta ei näissä kamppailusta ole epäselvyyttä, lähinnä veikkaillaan Suomen voittomarginaalia.

Itävalta on ehdottomasti ollut turnauksen positiivisia yllätyksiä tähän asti. B-lohkossa pelaava joukkue lukeutui ennen kisoja tapahtuman täyteosastoon, mutta niin vaan Itävalta on kiusannut vankasti lohkon suurmaista jo Ruotsia ja USA:a. Todellinen sensaatio oli voitto Tshekistä, tosin pitkälti pelitapahtumien vastaisesti.

Leijonia vastaan Itävalta joutuu sellaiseen mankeliin, että lisäpinnoja tuskin on tiedossa. Suomi on etukäteen noin neljän maalin suuruinen suosikki otteluun, kotiyleisön edessä Leijonien ohipelistäkään tuskin kovin suurta vaaraa on.

Me otamme yhdistelmävetoon mukaan Leijonien ykköspyssyn Mikael Granlundin onnistumisen maalinteossa vähintään kerran. Ykkössentteri ja ylivoimapelin sielu saanee jälleen useampiakin tekopaikkoja. Jos "MG" ei äidy turhan epäitsekkääksi, lienee vähintään yksi lisäosuma tilastoissa tämän matsin jälkeen.


Sveitsillä sauma yllättää


Sveitsi laskettiin ennen turnausta kisojen potentiaaliseksi menestyjäksi, jolla on onnistuessaan saumat mennä vaikka päätyyn saakka. Käkikellomaa on ollut kovien odotusten väärti, neljä ensimmäistä otteluaan Sveitsi on selvittänyt puhtaasti voittamalla ne kaikki. Viimeisin voitto tuli Slovakiasta ottelussa, joka ei kuitenkaan missään nimessä ollut parasta Sveitsiä.

Kanada on niin ikään puhtaalla pelillä A-lohkossa, joten Helsingissä pelataan todellinen lohkon kärkimatsi. Kanukit kaatoivat torstaina Kazakstanin hieman nihkeän esityksen jälkeen, mutta tuo matsi nosti pintaan myös paljon kysymysmerkkejä vaahteranlehtipaitojen osalta.

Vedonlyöntimarkkinat pitävät Kanadaa jättisuosikkina Sveitsiä vastaan, mikä on mielestämme liioittelua. Kanada on toki paperilla edellä, mutta ei joukkue kaukalossa mitenkään erityisen säihkyvästi ole esiintynyt. Tähänastisen perusteella Sveitsi on ollut tästä kaksikosta jopa parempi, vaikkei yhtä nimivahvaa rosteria jalkeille saakaan.

Peleihin nostetaan siis Sveitsin voitto. Varovaisemmat voivat napata kohteeksi myös ottelun lopullisen voittajan tai Sveitsin puolen maalin tasoituksen, jolloin lunastus tulee jo varsinaisen peliajan tasurilla. Me ratsastamme rohkeasti varsinaisen peliajan voitolla.


Granlund + Sveitsi tie onneen?


Yhdistämällä Granlundin vähintään yhden maalin Itävallan verkkoon sekä Sveitsin yllätysvoiton Kanadasta, saadaan lauantain kombokupongille komea yhteiskerroin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Granlund tekee maalin ja Sveitsi voittaa @7.35

Osuma
iBet - Lue arvostelu

7.35

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena