MM-jääkiekko: Torstain komboveto

MM-jääkiekko | Torstain komboveto | 19.5.2022
Kohde sulkeutuu: 19.05.2022 16:20
Jääkiekon MM-kisoissa ollaan mukavassa vauhdissa ja torstaillekin on tarjolla neljä matsia. Etukäteen ottelut vaikuttavat voittajien suhteen melko yksipuolisilta, mutta vedonlyöntimarkkinoilta löytyy rutkasti myös vaihtoehtoisia pelikohteita. Me koostimme kahdesta erikoiskohteesta yhdistelmävedon, jolla luvassa on osuessaan muhkea lunastus.


USA:n löysäily jatkuu, Perlini osuu?


USA:n MM-turnaus on jälleen kerran alkanut melko tahmeasti. Ei joukkue sinänsä turnauksen suuriin kuulu paperillakaan, mutta peli-ilme on silti ollut pettymys. Jenkit tuntuvat taas kerran surffailevan alkusarjan läpi puolivaloilla ja ottavan turnauksen alkuvaiheen lähinnä verryttelynä. Leijonat jätti joukkueen täysin telineisiin ja heikko Itävaltakin kiusasi koko rahan edestä.

Nyt vastaan tulee toinen lohkon etukäteen heikoin joukkue Iso-Britannia. Britit ovatkin esiintyneet kokolailla odotusten mukaisesti, Norjaa vastaan napattu tasuripinna on tähän mennessä joukkueen ainoa. Iso-Britannialle "finaalit" ovatkin ennalta ajateltuna lohkovaiheen loppupuolen matsit Latviaa ja Itävaltaa vastaan. Sarjapaikan säilyttäminen olisi joukkueen mestaruus.


Ei brittien nippu kuitenkaan täysin toivoton ole. Hyökkäyssuuntaan joukkueen selkeä syömähammas on nimellinen kakkosketju, jonka laituri Brett Perlini nousee myös meidän yhdistelmävetomme toiseksi ideaksi. Perlini on yksi joukkueen harvoja ulkomailla pelaavia pelaajia, kanadalaissyntyinen hyökkääjä pelasi tykkikauden Norjan Ringerikessä ja näissäkin karkeloissa maalitili jo aukesi.

Tasoonsa nähden löysästi pelaavaa USA:a vastaan Iso-Britannia saanee jälleen muutamia laatupaikkoja sekä ylivoimaa. Kakkosvitja on jälleen altavastaajan osalta se todennäköisin onnistuja, eikä juuri maaliahneen Perlinin osuminen maalipuiden väliin mikään kovin suuri shokki olisi.


Elvis kiusaa Tshekkiä?


Ennen turnausta kisojen mestarisuosikkeihin kuulunut Tshekki ei ole saanut konettaan vielä käyntiin. Iso-Britannia sentään kaatui avausmatsissa, mutta tappio Ruotsille ja todellinen shokkitappio Itävallalle olivat Kari Jalosen valmentamalta joukkueelta heikkoja esityksiä. Varsinkin Itävalta-ottelu oli Tshekiltä jopa hämmentävän huono.

Tshekki parantanee turnauksen edetessä, mutta Latvia-matsi ei missään nimessä ole helppo. Latvia on vähän turhan kärkipainotteinen joukkue, mutta maalivahti Elvis Merzlikinsin tulo kokoonpanoon paransi ainakin alakertaa hurjasti. Tästä myös Leijonat sai toisessa ottelussa hyvän osoituksen, kun voitto irtosi vasta aivan loppuhetkien ylivoimamaalilla.

Tshekki on suosikki, mutta nähdyn perusteella Latvialla on kaikki saumat pitää ottelu tasaisena. Vedonlyöntimarkkinoilla Tshekki nähdään noin kahden ja puolen maalin suuruisena suosikkina, mikä tuntuu hieman turhan suurelta tasoitukselta. Yhdistelmävedon toiseksi osaksi nostetaan siis Latvia +2.5 maalia, jolloin osuma tulee vielä Tshekin kahden maalin voitollakin.


Isokertoiminen yhdistelmä lapulle


Perlinin maali USA:a vastaan ja Latvian kahden ja puolen maalin tasoitus antaa komean päälle kymmenen olevan yhteiskertoimen. Vähintään karkkirahalla voi tämän kombon iskeä sisään ja siirtyä sohvan puolelle jännittämään tuloksia.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Perlini tekee maalin & Latvia +2,5 maalia @10.5

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

10.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

10.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

10.5

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

10.18

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena