MM-karsinnat: Arabiemiraatit - Australia

MM-karsinnat | Arabiemiraatit - Australia | 21:00 | 7.6.2022
Kohde sulkeutuu: 07.06.2022 21:00
Joukkueiden karsintamatseissa ei ole ollut sen kummempaa eroa, silti Australiasta on tehty selvä suosikki.Viimeiset paikat Qatarin MM-turnaukseen ovat jaossa. Arabiemiraatit ja Australia pelaavat kerrasta poikki -ottelun Qatarissa. Otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella Perun, eli joka tapauksessa tämän parin voittaja tulee olemaan seuraavassa ottelussa altavastaaja.
Aasian karsintalohkossa on kaksi ryhmää. Arabiemiraatit tuli omassa ryhmässään kolmoseksi Iranin ja Etelä-Korean jälkeen. Australia oli toisen ryhmän kolmonen Saudi-Arabian ja Japanin jälkeen. Kumpikaan joukkueista ei ollut varsinaisesti lähelläkään top 2 -paikkaa.

Arabiemiraatit on pelannut tämän vuoden puolella viisi matsia. MM-karsinnoissa se voitti Syyrian sekä Etelä-Korean, mutta hävisi Iranille ja Irakille. Reilu viikko sitten treenimatsissa se pelasi Gambian kanssa 1-1.
Australia on myös pelannut 2022 viisi ottelua. Ensin se voitti Vietnamin, pelasi tämän jälkeen Omanin kanssa tasan ja hävisi kaksi viimeistä MM-karsintamatsia Japanille ja Saudi-Arabialle. Hiljattain pelatussa treenimatsissa Australia voitti Jordanian 2-1.

Arabiemiraatin pelaajat vain kotimaasta


Arabiemiraattien joukkue tulee kokonaan kotimaan sarjasta. Hyökkäyksen kärjessä pelaa Ali Mabkhout, joka on maan kaikkien aikojen paras maalintekijä maaotteluissa. 104 ottelussa hän on tehnyt 80 kassia. 31-vuotias Mabkhout on pelannut koko uransa Al Jaziran joukkueessa.

Joukkueessa on kokemusta. Puolustuksen Walid Abbas on pelannut 107 maaottelua ja keskikentän afrotukka Omar Abdulrahman on pelannut 74 maaottelua.

Australian joukkueeseen on enemmän tuntumaa, mukana on tuttujakin nimiä. Veskari ja joukkueen kapteeni Matthew Ryan pelaa La Ligaa Real Sociedadissa. Aaron Mooy pelasi useamman vuoden Englannissa muun muassa Brightonin ja Man Cityn joukkueissa. Hän saattaa kuitenkin olla tästä ottelusta sivussa. Samaten Tom Rogic ja Kenny Dougall ovat poissa pelistä. Middlesbroughin Riley McGree pelannee avauksessa keskikentällä kärjen takana. Australian yksinäinen kärki taitaa olla Melbourne Cityn Jamie MacLaren.


Australia on ottelussa aivan liian suuri suosikki. Vetomarkkina on laittanut kertoimet noin 4.85 – 3.40 – 1.75. Australia ei ole pelannut karsinnoissa yhtään sen paremmin kuin vastustaja. Aussien joukkue on tutumpi, ja sillä lienee osuutta kerroin asettelussa. Odotettavissa on paljon tasaisempi matsi, ja kun pelataan kerrasta poikki -systeemillä, niin se näkyy kentällä. Ei turhia riskejä. Laitetaan lapulle Arabiemiraatit +0.5, kerroin on noin 2.05.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Arabiemiraatit +0.5 @2.05

Huti
William Hill - Lue arvostelu

2.02

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.92

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan