MM-karsinnat: Australia - Peru

MM-karsinnat | Australia - Peru | 21:00 | 13.6.2022
Kohde sulkeutuu: 13.06.2022 21:00
Peru on karsintojen ja viime vuosien perusteella selvästi parempi joukkue. Australia ei ole sama kuin takavuosina.Viimeiset paikat Qatarin MM-turnaukseen jaetaan nyt. Kaksi matsia eri konferenssien joukkueiden kesken pelataan Qatarin Al Rayyanissa Ahmad bin Ali -stadionilla. Ensimmäisessä vastakkain ovat Australia ja Peru. Tämän otteluparin voittaja pelaa sitten Qatarin kisoissa samassa alkulohkossa Ranskan, Tanskan ja Tunisian kanssa.

Australia on ollut mukana jokaisessa MM-lopputurnauksessa vuodesta 2006 lähtien. Nyt se oli Aasian karsintojen kolmoskierroksen B-lohkon kolmonen. Ensimmäisellä karsintakierroksella se voitti Arabiemiraatit 2-1. Peru oli kovan Etelä-Amerikan karsintalohkon viitonen.

Australian karsinnat olivat kaksijakoiset. Kakkoskierroksella se ei menettänyt pistettäkään ja kolmoskierros alkoi kolmella voitolla. Seuraavista seitsemästä matsista se sitten voitti vain yhden, ja Japani sekä Saudi-Arabia menivät ohi.
Arabiemiraatteja vastaan Australia ei pelannut häävisti, mutta Irvinen ja Hrusticin maaleilla tuli voitto.

Australian puolustus ei ole ollut kummoinen. Se ei ole pitänyt nollia nyt viiteen matsiin.

Peru petrasi karsintojen aikana


Peru aloitti Etelä-Amerikan karsinnat kehnosti. Ensimmäisistä kuudesta matsista se sai vain seitsemän pistettä. Viimeisistä kuudesta ottelusta Peru hävisi vain yhden. Vastukset näissä loppupään matseissa tosin eivät olleet maanosan parhaita. Kolumbian Peru voitti vieraissa 1-0, ja Kolumbia toki on eri tason joukkue kuin Australia.
Kun Australia pelasi Arabiemiraatteja vastaan tosimatsin, niin Peru harjoitteli Uusi-Seelannin kanssa. Lopputulos oli Perulle 1-0.

Australian joukkueesta Rogic on sivussa henkilökohtaisten syiden vuoksi. Kärki Taggart on palannut treeneihin. Puolustuksen Sainsbury on edelleen polvivaivainen.
Perun puolustuksen Advincula oli viime treenimatsista sivussa, mutta ilmeisesti hän on nyt kunnossa. Tapia on taas pelikunnossa, ja ilmeisesti hän tulee avaukseen. Puolustuksen Lopez on loukkaantunut.


Peru tulee paljon kovemmasta karsintalohkosta. Se on hävinnyt kymmenestä viime matsistaan vain kaksi, molemmissa lopputulos oli 0-1 ja vastuksina Argentiina sekä Uruguay. Kummassakin ottelussa Peru oli hyvin mukana. Luulisi, että puolueettomalla kentällä Peru vie matsin selvästi useammin kuin joka toisella kertaa. Pidetään panos pienenä, mutta kyllä Peru hieman alle kakkosen kertoimella kelpaa. Australia ei ole sama jengi kuin takavuosina.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Peru @1.95

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.94

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.92

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.88

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan