MM-karsinnat: Costa Rica - Uusi-Seelanti

MM-karsinnat | Costa Rica - Uusi-Seelanti | 21:00 | 14.6.2022
Kohde sulkeutuu: 14.06.2022 21:00
Costa Rica oli karsintalohkon lopussa erinomaisessa kunnossa. Muutenkin se on parempi joukkue.Viimeinen MM-kisapaikka jaossa. Costa Rica on selvä suosikki voittamaan Uusi-Seelannin, mutta eilinen Perun ja Australian matsi näytti, että näissä kerrasta poikki -matseissa on omat lainalaisuutensa.
Costa Rica oli CONCACAF-konferenssin viitonen. Sillä oli lopulta sama pistemäärä kuin USA:lla, mutta heikompi maaliero.
OFC:n karsinnat oli nopea juttu. Kolme ottelua alkulohkossa, kaksi kierrosta pudotuspelejä, ja finaalissa Uusi-Seelanti voitti Solomon-saaret 5-0.

Kumpikin joukkueista on kesäkuussa pelannut kaksi matsia. Costa Rica pelasi maanosan Kansojen liigaa. Ensin se hävisi Panamalle 0-2 ja voitti sitten Martiniquen samoilla numeroilla.
Uusi-Seelanti pelasi kaksi treenimatsia. Ensin se hävisi Perulle 0-1 ja viimeisessä pelasi Omanin kanssa maalittoman tasurin.

Costa Rica aloitti MM-karsinnat vaisusti. Seitsemästä ensimmäisestä ottelusta se voitti vain yhden. Vuoden vaihteen jälkeen homma muuttui, seitsemästä viimeisestä ottelusta Costa Rica voitti kuusi. Loppukirin aikana se kukisti USA:n ja Kanadankin.

Uusi-Seelanti oli pikkusaaria parempi


Uusi-Seelanti on omassa konferensissaan ylivoimainen. Se voitti kolme alkulohkon matsia maalierolla 12-1, mutta vastus ei todellakaan ole kummoinen. Hankala sanoa kuinka hyvä Uusi-Seelanti todella on. Siinä on hieman eroa, jos Costa Rica pelasi karsintalohkossa USA:n ja Meksikon kaltaisia futismaita vastaan, ja Uusi-Seelannin vastuksena oli muun muassa Tahiti ja Uusi-Kaledonia.

Costa Rican kapteenina on 36-vuotias Bryan Ruiz. 137 maaottelun Ruiz on tehnyt näissä matseissa 28 maalia. Joukkueen kärjessä on entinen Arsenalin pelaaja Joel Campbell ja maalilla on joukkueen ykköstähti Keylor Navas.

Uusi-Seelannin ykkösmies on Newcastlen kesken kauden Burnleysta hankkima Chris Wood. Wood on tehnyt 67 maaottelussa 33 maalia, mutta onko niillä nyt niin arvoa, kun vastukset ovat usein todellisia pikkumaita.
Toinen kokenut Valioliigan pelaaja Winston Reid on puolustuksen ykkönen. Reidillä ei ollut viime kaudella seurajoukkueen pelejä.


Costa Rican voitosta saa hieman päälle 1.90-kertoimia, ja voihan sitä pienellä panoksella laittaa. Tasoero on selvä, ja Costa Rica on tämän vuoden puolella ollut hyvässä kunnossa. Hieman vähän kerroin kyllä valitettavasti on.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Costa Rica @1.97

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.97

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.95

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.86

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan