Jalkapallon MM-kisat: Japani - Costa Rica

Su 27.11. | klo 12:00 | Jalkapallon MM-kisat | JAPANI - COSTA RICA

Kohde sulkeutuu: 27.11.2022 12:00


Costa Rica ei ole aivan onnetonJapani yllätti MM-turnauksen avauskierroksella Saksan 2-1 ja Costa Rica hävisi Espanjalle rumasti 0-7. Nämä joukkueet tuskin olisivat voineet aloittaa turnausta enemmän skaalan eri päistä. Suosikista ei siis ole epäselvyyttä.

Japani oli Saksaa vastaan taisteleva joukkue. Man Cityn Ilkay Gundogan teki ottelun avauksen rankkarista, mutta sen jälkeen Japanilla nousi henki päälle. Joukkue taklasi ottelussa 29 kertaa, purki pallon omasta päästä 38 kertaa ja Japanin veskari torjui kahdeksan kertaa. Ja kun joukkue oli kovalla taistelulla pehmittänyt Saksan, niin sitten viimeisen vartin aikana Ritsu Doan ja Takuma Asano tekivät maalit.

Japani sai matsissa Infogolin laskujen mukaan aikaan 2.02 xG, mutta silti voi sanoa, että sen voitto ei aivan mennyt kenttätapahtumien mukaan. Saksan olisi pitänyt hoitaa ottelu jo puoliaikaan mennessä. Se laukoi 26 kertaa ja missasi ainakin viisi huippupaikkaa. Infogolin laskujen mukaan Saksan xG-lukema ottelussa oli 3.81.

Valmentaja Moriyasu onnistui


Yksi tekijä, jolla Japani vei Saksa-matsin, oli joukkueen päävalmentajan Moriyasun vaihdot ja taktiset muutokset. Puoliajalla laituri Takefusa Kubo otettiin sivuun ja kentälle tuotiin Takehiro Tomiyasu. Tässä Japani vaihtoi viiden alakertaa, jolla Japani sitten pärjäsi Saksan painetta vastaan. Ja sitten kun joukkue pelasi tiiviimmin, niin alkoi henki nousta ja lopputuloksena oli Japanin jalkapallohistorian suurin voitto.

Costa Rica sitten taas oli huono aivan kaikessa. Omiin meni seitsemän, Costa Rica ei saanut aikaan ainuttakaan laukausta. Syöttöjäkin sille tilastoitiin vain 231, kun Espanjalle niitä laskettiin 1061. Joensuun Kultsu olisi pärjännyt yhtä hyvin kuin Costa Rican maajoukkue.

Hiroki Sakai sai kolhu Saksaa vastaan, eikä hän välttämättä pysty pelaamaan. Torstaina hän oli sivusa treeneistä. Tomiyasu on Sakai korvaaja, mutta hänkin oli torstaina sivussa. Asano teki vaihtopenkin kautta Saksaa vastaan voittomaalin, ja nyt hän voisi olla avauksessa Daizen Maedan tilalla.

Costa Ricalla ei ole uusia loukkaantumisia. Ilmeisesti päävalmentaja Suarez ei ole surkeasta avausmatsista huolimatta tekemässä sen kummempia vaihtoja.


Costa Rica on kuitenkin parempi kuin Kultsu, vaikka viimeksi ei siltä näyttänyt. Sen olisi voitettava. Japani sai Saksaa vastaan aikaan hyvät xG-lukemat. Yli 2.5 maalia saa liki 2.20-kertoimia, ja kyllä siihen voi panoksen laittaa.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.15

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.14

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.08

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.08

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan