MM-kisat: Brasilia - Sveitsi

Ma 28.11. | klo 18:00 | MM-kisat | BRASILIA - SVEITSI

Kohde sulkeutuu: 28.11.2022 18:00


Onko Sveitsistä Brasilian pysäyttäjäksi?


Jalkapallon MM-kisojen ensimmäisen alkulohkokierroksen jälkeen Brasilia ja Sveitsi ovat napanneet jo avausvoittonsa ja joukkueet kohtaavat toisensa maanantaina Stadium 974:lla Dohassa. Nyt ollaan siinä tilanteessa, että voitolla varmistaisi jo suurella todennäköisyydellä jatkopaikan. Brasilia on maanantaina selkeä ennakkosuosikki, vaikka Titellä on loukkaantumishuolia.Titen suojatit kaatoivat ensimmäisessä pelissä Serbian 2-0 ja Richarlison painoi brassien molemmat kaapit. Toista osumaa kelpaa ihastella vielä vuosienkin päästä! Ensimmäisellä puolikkaalla Serbian puolustuspää ei halkeillut, mutta hieman vääjäämättömän odottelua oli kuitenkin jo ilmassa – Brasilia löysi toisella puoliajalla väylät maalintekoon ja olisi voinut tehdä kolmannenkin. Serbian vaaralliselle hyökkäykselle sallittiin käytännössä nolla hyvää maalipaikkaa, joten pelillisestä näkövinkkelistä tämä oli myrskyvaroitus A Seleçãolta.

Brasilialta puuttuu maanantaina ainakin Neymar sekä Danilo. Antony on sen sijaan sairastellut, mutta pelikuntoon toipuminen näyttää todennäköiseltä. Neymarin poissa ollessa Rodrygo napannee avauksen paikan. Voi olla, ettei Neymar ole ennen pudotuspelivaihetta mukana, jos ja kun Brasilia sinne saakka selviää. Danilon oikeana laitapakkina korvaa joko veteraaniosaston Dani Alves tai paremmin topparina pelaava Éder Militão.


Murat Yakinin luotsaama Sveitsi voitti Kamerunin, mutta melko vaivoin tuo voitto raavittiin. Sveitsin joukkue kykenee puolustamaan kollektiivina kelvollisesti, mutta tässäkään Sveitsi ei ole aivan yhtä hyvä kuin aiemmissa turnauksissa. Hyökkäyspäässä on ikääntyvä Xherdan Shaqiri ja seurana nopea Breel Embolo, joka ei kuitenkaan ole mikään kliininen maaliruisku. Hyökkäyspää on kokonaisuudessaan MM-tasolle hyvin kapea eikä Sveitsi todennäköisesti tee enää tässä turnauksessa 1-2 maalia enempää.

Sveitsin puolelta Renato Steffen jätti Kamerun-ottelun väliin yläkropan lihasjumien takia ja Sveitsin fysioterapiaosasto on siten päässyt painamaan hommia olan takaa. Yakinilla pitäisi olla kuitenkin paras mahdollinen avauskokoonpano jalkeilla. Normaalisti Sveitsi ei pelaa kolmen topparin muodolla, mutta Brasilia on sen verran kova vastustaja, että ei kannata yllättyä, jos Yakin kaivaa taktiikkapussistaan moisen ässän.

Brassit lyövät käkikellomaan kanveesiin!


Lapulle painetaan Brasiliaa -1,5:n tasoituksella. Brasilia on turnauksen ennakkosuosikki eikä Sveitsi tarjoa sille todellista pelillistä haastetta. Kerroin on jopa varsin maistuva! Avainkysymykseksi jää, että missä vaiheessa peliä Brasilia saa kuparisen rikottua? Sen jälkeen kyyti on Yakinin poppoolle kylmää.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Brasilia -1,5 @2.45

Huti
Galaksino - Lue arvostelu

2.45

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.41

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.39

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.35

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.35

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo