MM-kisat: Ecuador - Senegal

Ti 29.11. | klo 17:00 | MM-kisat | ECUADOR - SENEGAL

Kohde sulkeutuu: 29.11.2022 17:00


Ecuadorin ja Senegalin kohtaamisessa taistellaan jatkopaikasta!


Jalkapallon MM-kisojen lohko A saadaan tiistaina alkuillasta päätökseen kahden ottelun voimin. Enemmän panosta on Ecuadorin ja Senegalin välisessä kamppailussa, jossa molemmilla on vielä realistinen sauma jatkoon. Ecuadorilla on kasassa neljä pistettä ja Senegalilla kolme, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että Terangan leijonien on pakko voittaa. Helpolla kolme pistettä ei kuitenkaan ole tulossa.Ecuador on ollut yksi MM-kisojen lohkovaiheen positiivisimmista yllätyksistä. Ensin kaadettiin Qatar valtavan kypsällä esityksellä 2-0 ja kakkoskierroksella Hollanti pidettiin mainiosti aisoissa ja piste saatiin tuosta palkinnoksi. Gustavo Alfaron ryhmästä Enner Valencia on iskenyt toistaiseksi kaikki osumat ja hyökkääjätähti taisteli Hollanti-pelinkin polvivaivaisena. Kokonaisuudessaan Ecuador on puolustanut erinomaisen tiiviisti ja tolppien välissä Hernán Galíndez on ollut viimeisenä lukkona.

Edellä mainittu Valencia kärsii edelleen polvivaivastaan, mutta halu kentälle on joukkueen kapteenilla kova. Alfaro ei väkisin pidä Valenciaa pilttuussa, joten tarvittaessa mennään vaikka kipulääkkeiden voimin. Muuten Ecuadorilla on koko ryhmä terveiden kirjoissa. Jhegson Méndez kärsii pelikieltoa, mutta Carlos Gruezo on asiallinen paikkaaja.


Senegal on pärjännyt erinomaisesti ilman Sadio Manéa, vaikka maalintekopaikkojen luomisessa onkin ollut normaalitilanteeseen verrattuna jonkin verran vaikeuksia. Kalidou Koulibalyn ja Edouard Mendyn johtama alakerta on toiminut mallikkaasti ja Qataria vastaan saatiin tarvittavat maalit iskettyä Boulaye Dian, Famara Diedhioun ja Bamba Diengin toimesta. Senegalilla on kahden kierroksen jälkeen toisiksi eniten korkealla saatuja pallonriistoja yhdessä Saksan kanssa, mikä kielii hyvistä prässiajoituksista.

Aliou Cissé joutuu jälleen tulemaan toimeen ilman Cheickhou Kouyatéa, mutta Fode Ballo-Touré lienee taas kokoonpanossa. Qataria vastaan Senegal pelasi 4-4-2:lla, mutta Cissé palannee jälleen 4-3-3:een ja Pape Matar Sarr tulee potentiaalisesti Kouyatén korvaajaksi. Ylipäätään keskikentällä nähdään tiistaina taatusti mieletön taistelu.

Terangan leijona ärjyy!


Vedonlyöntimielessä ottelu on haastava ennakoitava. Tasaista peliä sopii kaikin mokomin odottaa eikä kovin aikaista maalia ottelussa todennäköisesti saada. Vastakkain on kaksi fyysistä joukkuetta ja rikkeitä voi tulla paljon eli ulosajoonkin voi tämä ottelu jopa ratketa. Lähdetään Senegalin vankkureihin puhtaasti kertoimen perusteella – kerroinasettelu voisi olla tasaisempikin, vaikka Senegalilla on pakkovoiton paikka. Cissén miehistöllä on kuitenkin maltti matkassa ja paikoille päästään jossain vaiheessa peliä.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Senegal DNB/+0 @2.25

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.25

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.2

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.2

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.19

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo