MM-kisat: Etelä-Korea - Ghana

Ma 28.11. | klo 15:00 | MM-kisat | ETELÄ-KOREA - GHANA

Kohde sulkeutuu: 28.11.2022 15:00


Etelä-Korea ja Ghana mittelevät elintärkeistä pisteistä!


Jalkapallon MM-kisojen avausottelunsa hieman kyseenalaisissakin merkeissä Portugalille hävinnyt Ghana kohtaa maanantaina Education City Stadiumilla Etelä-Korean. Ensimmäisellä kierroksella Etelä-Korea tasasi pisteet 0-0-lukemin Uruguayn kanssa ja ottelu oli yllättävänkin tarkkaa kyttäilyä. Tasuri oli kuitenkin ehdottomasti positiivinen tulos Paulo Benton miehistölle, jolla on nyt kelpo sauma jatkopaikkaan.Benton suojatit pääsevät maanantaina luultavasti hyökkäämään Uruguay-peliä enemmän. Etenkin toisella puolikkaalla Etelä-Korea oli poissa pallosta, mutta piti samalla oman pakkansa niin tiiviinä, ettei Uruguay löytänyt keinoja päästä maalipaikoille. Maanantaina maalipaikkoja lienee luvassa molemmille astetta reilummin, kun molempien on järjellistä hakea riskilläkin maalia.

Etelä-Korealta Kim Min-jae on ensimmäisessä pelissä tulleen pohjevamman takia mahdollisesti sivussa. Kyseessähän on valtavan tärkeä hahmo korealaisten alakerrassa. Kwon Kyung-won olisi potentiaalisesti Kimin korvaaja, jos Napolin mies ei kykene pelaamaan. Hyvänä uutisena on sen sijaan Hwang Hee-chanin paluu joukkueharjoituksiin ja Wolvesin mies lienee jossain määrin mukana myös maanantaina.


Portugali – Ghanassa Otto Addon suojatit kokivat kenties jopa vääryyttä, kun Cristiano Ronaldon boksikaatumisesta annettiin kevyin perustein rangaistuspotku. Ennen tätä ottelussa oli harvakseltaan maalintekopaikkoja, mutta Ronaldon pilkkumaali avasi ketsuppipullon toden teolla ja peli päättyi lopulta 3-2. Ghanan puolustuspelaaminen ei todennäköisesti tule riittämään jatkopaikkaan ja tilaa avautunee jossain vaiheessa ottelua reilusti Etelä-Koreallekin.

Ghana pääsee näillä näkymin terveellä miehistöllä maanantain peliin, vaikka André Ayew ja Alidu Seidu ovatkin karistelleet karstoja jaloistaan muusta miehistöstä erillään. Addo palannee jälleen neljän miehen alakertaan – Portugalia vastaan oli järkevääkin lähteä 5-3-2:lla, kun tiedettiin vastustajan rosterin laatu. Jos Addo siirtyy 4-2-3-1:een, on Alexander Djiku mahdollisesti leikkurissa puolustuslinjasta. Hyökkäävämmän pelisapluunasta voi tehdä myös laittamalla Tariq Lampteyn avaukseen.

Over-kertoimessa herkkua!


Tasapeli ei käytännössä kelpaa kovin hyvin kummallekaan joukkueelle maanantaina. Ghana ponnistaa nollakerhosta, joten voitto on etenkin Addon miehistölle käytännössä elintärkeä. Jos ensimmäisellä jaksolla saadaan maali, tulee toisella puoliajalla todennäköisesti muutama lisää. Näistä lähtökohdista on mielekästä painaa suurimaalisuuden puolesta vedot.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @2.5

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.45

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.45

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.45

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.42

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo