Jalkapallon MM-kisat: Finaalin voittaja - Mestari

Su 18.12. | klo 17:00 | Jalkapallon MM-kisat | MESTARI

! Kohde sulkeutuu: 18.12.2022 17:00 !


Sinivalkoiset lasit silmilleMM-turnaus on aina raskas kisa, mutta nyt se taitaa olla entistä vaativampi. Aikaisemmin turnaus on pelattu alkaen kesäkuusta, jolloin pelaajille on jäänyt sarjakauden loppumisen jälkeen ainakin kolmisen viikkoa lepuuttaa itseään pelikuntoon. Nyt huiliaikaa on ollut vain yksi viikko, ja se tarkoittaa sitä, että mitä pidemmälle turnaus etenee, sitä enemmän hyvän vaihtopenkin merkitys korostuu.

Tällä kertaa voisi mestariveikkauksista jättää suosiolla sivuun pikkumaat, jotka ovat viime aikoina olleet hyviä. Tanska on pelannut yhtä hyvin kuin mikä muu tahansa maa, mutta jos siltä ottaa avainpelaajat sivuun, niin joukkue ei ole enää sama.

Nyt sellaiset vahvat maat kuin Brasilia tai Ranska saavat etua aikataulusta. Brasilia on vetomarkkinoilla ykkössuosikki, ja sen mestaruuskerroin on viitosen luokkaa. Tämä on liian vähän, ei Brasilia vie nykyfutiksessa MM-turnausta joka viides kerta.
Tällä kertaa Brasilialla on vielä hankala turnausohjelma. Sen alkulohko Sveitsin, Serbian ja Kamerunin kanssa on kisojen kovin, ja sen jälkeen se todennäköisesti kohtaisi ensin Portugalin tai Uruguayn ja perään joko Saksan tai Espanjan. Liian kova ohjelma, että kerroin 5.00 olisi pelattava.

Ranskallakin on syvyyttä joukkueessa, ja sen mestaruuskerroin on noin 8.50. Tämä jo houkuttelee. Hallitsevat mestarit tosin ovat viime aikoina järjestään epäonnistuneet kisoissa. Viimeksi Venäjälläkin Saksa jäi jopa alkulohkoon.

Kante ja Pogba loukkaantuneina


Ranskalla on kova nimilista, mutta myös ongelmainen. Kärjessä pelaavat Ballon d’Or -voittaja Karim Benzema sekä ehkä maailman paras kärki Kylian Mbappe. Keskikentällä sitten saattaa olla ongelmaa, kun sekä N’Golo Kante sekä Paul Pogba ovat joutuneet jäämään sivuun kisoista.
Ranska on myös joukkue, joka saattaa itse hajottaa itsensä. Mbappe on viime aikoina ärhennellyt sinne ja tänne, Benzema oli pitkään sivussa maajoukkueesta kurinpitosyiden vuoksi ja valmentaja Deschamps ärsyttää pelaajia vaihtelemalla ryhmitystä.

Englanti on viime vuosina ollut suosittu vaihtoehto mestariksi, mutta eipä taida jalkapallo vieläkään tulla kotiin. Joukkueen puolustus ei ole häävi, eikä varsinkaan, jos päävalmentaja Gareth Southgate itsepäisesti pitää Harry Maguirea avauksessa.

Laitetaan sinivalkoiset silmälasit päähän. Tehdään Argentiinasta mestaribetsi. Joukkue on liki yhtä hyvä kuin Brasilia, mutta saa vetomarkkinoilla paremman kertoimen noin 6.50.
Argentiinalla on alla 35 viiden tappiottoman matsin putki, ja tässä putkessa se voitti Copa Americankin. Joukkue on tasapainoinen. Leo Messi on edelleen pelikunnossa ja Lautaro Martinez voisi hyvin nyt olla se pelaaja, joka nousee tähtien joukkoon. Argentiinan keskikenttä on kova ja taitava, ja puolustuskaan ei enää ole heikko, sitä todistaa 35 matsin putki.


Argentiinalla on myös helpohko alkulohko. Ensimmäisellä kierroksella se voisi sitten saada vastaan Tanskan ja toisella Hollannin. Ja olisihan se tuhkimomainen loppu, jos Leo Messi nostaisi pokaalin ilmaan.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Argentiina @6.5

STS Bet - Lue arvostelu

6.5

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

6.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

6.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

6.4

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

6.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan