Jalkapallon MM-kisat: Hollanti - Qatar

Ti 29.11. | klo 17:00 | Jalkapallon MM-kisat | HOLLANTI - QATAR

Kohde sulkeutuu: 29.11.2022 17:00


Qatar on kisojen huonoin joukkueMM-turnauksen isäntämaa Qatar oli avausottelussaan Ecuadoria vastaan niin onneton, että siitä oli jo tulossa yksi vitsi koko turnauskohun kuorrutukseksi. Tappio tuli avauksessa 0-2, ja ottelua kuvailtiin Twitterissä sellaiseksi, kuin jos ”teini pelaisi pleikkarilla FIFA:a isäänsä vastaan”. Qatar ei saanut ottelussa ainuttakaan kutia kohti Ecuadorin maalia. Toisessa matsissaan Senegalia vastaan Qatar oli jo hivenen parempi, mutta tappio tuli 1-3.

Hollanti voitti avauksessa Senegalin 2-0, mutta Ecuadoria vastaan se jäi 1-1 -tasuriin. Ecuador oli ottelussa parempi joukkue. Hollanti hävisi laukauksetkin 2-13.
Hollanti sai Ecuadoria vastaan aikaan xG-lukemaksi vain surkean 0.11, mutta toisaalta Ecuador tiedettiin loistavaksi puolustusjoukkueeksi. Senegalia vastaan Hollanti teki xG-lukeman 1.31.
Qatarilla ei enää ole mahdollisuuksia jatkopeleihin, mutta ei isäntien motivaatiota kannata epäillä. Saattaa mennä pitkä tovi ennen kuin maa on taas mukana MM-peleissä.

Hollannille hyökkäyksen treenimatsi


Hollanti on jo jatkopaikan kynnyksellä, mutta tuskin se menee tässä ottelussa mitään muuta tekemään kuin pelaamaan voitosta. Tasoero on melkoinen.
Hollannin hyökkäys ei ole vielä kulkenut kovinkaan häävisti, mutta Qataria vastaan on hyvä harjoitella ennen pudotuspelejä.

Hollannin veteraanivalmentaja Louis van Gaalilla on muutamia päätöksiä tehtävänä. Memphis Depay on nyt loukkaantumisen jälkeen tullut kahdesti mukaan vaihtopenkiltä. Nyt voisi olla aika laittaa hänet avaukseen saamaan enemmän minuutteja. Jurrien Timber on vaihtehto Matthijs de Ligtille puolustuksessa. Keskikentällä Steven Berghuijs voisi korvata Teun Koopmeinersin.
Cody Gakpo on ollut Hollannin ykkösmies kahdella maalilla.

Qatarin Mohammed Muntari teki Senegal-matsissa maalin tultuaan vaihtopenkin kautta mukaan. Abdulaziz Hatem pelasi myös hyvin, ja hänkin voisi nyt tulla avaukseen. Qatarin kapteeni Hassan Al-Haydos on tehnyt 170 maaottelussa 36 maalia, mutta ei se tällä kertaa niin paljon paina.


Kertoimet peliin ovat noin 1.20 – 6.70 – 18.00, ja kaipa se on kohdallaan. Jos Hollannin hyökkäys pelaisi nyt tasollaan, niin ero on enemmän kuin 1.5 maalia. Siitä lapulle, Hollanti -1.5, kerroin on noin 1.60.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Hollanti -1.5 @1.59

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.59

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.58

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.58

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.54

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan