MM-kisat: Japani - Kroatia

Ma 5.12. | klo 17:00 | MM-kisat | JAPANI - KROATIA

Kohde sulkeutuu: 05.12.2022 17:00


Onko Kroatia kurinalaisen Japanin seuraava uhri?


Japani ja Kroatia kohtaavat jalkapallon MM-kisojen neljännesvälieräottelussa maanantaina Al Janoub Stadiumilla Al-Wakrassa. Japani on turnauksen suurin sensaatio, sillä se jätti alkulohkossa taakseen Costa Rican lisäksi myös Saksan ja Espanjan. Jatkuvatko Harime Moriyasun miehistön uroteot myös Kroatiaa vastaan?Japanin lohkovaihe oli kaikilla mahdollisilla tavoilla ennakko-odotuksiin nähden nurinkurinen. Moriyasun suojatit hävisivät Costa Ricalle, vaikka peli oli Japanilla hyvin hallussa lähes koko ottelun. 1. ja 3. kierroksilla Saksaa ja Espanjaa vastaan Japani puolusti syvällä omalla kenttäpuoliskolla ja keskittyi vastaiskuihin. Hyvin keskitytty, sillä molemmat pelit voitettiin. Moriyasulle on nostettava hattua puolustuspelaamisen organisoinnin lisäksi myös pelin aikana tehdyistä taktisista muutoksista, jotka auttoivat joukkuetta selvästi.

Näillä näkymin Japanilta puuttuu pelikieltoa kärsivä Ko Itakura, jolla korttitili täyttyi lohkovaiheen päätösottelussa Espanjaa vastaan sekä Takefusa Kubo, joka on sairastellut. Muuten kaikkien pitäisi olla pelikunnossa Hiroki Sakaita myöten. Kubon korvaajana voidaan nähdä esimerkiksi Kaoru Mitoma, joka on painanut tässä turnauksessa uskomattomia esityksiä vaihdosta.


Kroatia selviytyi lohkovaiheesta ilman tappioita, joskin viimeisellä kierroksella Belgia hassasi niin paljon maalipaikkoja, että Zlatko Dalicin suojatit voivat kokea itsensä onnekkaiksi. Kanada-ottelu oli Kroatialle jopa yllättävän helppo, mutta Marokkoa vastaan tahkottiin 0-0. Nyt näyttää siltä, että Kroatia voisi periaatteessa jopa toistaa temppunsa vuoden 2018 turnauksesta ja edetä finaaliin, mutta kovin todennäköistä se ei ole.

Kroatian kokoonpanotilanne on vielä hieman epäselvä. Borna Sosa joutuu mahdollisesti jäämään sivuun sairastelun takia ja Josip Stanisicilla on lihasvaivoja. Stanisic on ollut tässä turnauksessa kakkosvaihtoehto oikean pakin tontille, mutta Sosan myötä Kroatia menettää vasemmalla hyökkäysvoimaa. Borna Barisic stunttaa tarvittaessa Stuttgartin miestä.

Laulukuoro kutsuu Kroatiaa!


On perusteltua odottaa Kroatian saavan pelissä pallon selkeällä marginaalilla itselleen, mutta sillä ei vielä tätä ottelua voiteta. Japanin yllätysmomentti on kenties mennyt, mutta se on kuitenkin niin periksiantamattomasti puolustava joukkue, että Kroatialle ei tule tästä pelistä helppoa. Japani on osoittanut näissä kisoissa kykynsä haavoittaa vastustajaa priima-ajoituksilla ja Kroatiakin voi hyvin joutua palloa verkostaan kaivamaan. Napataan Japanin jatkopaikkaa lapulle!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Japani etenee jatkoon @2.69

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.69

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.55

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.52

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.45

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo