MM-kisat: Kroatia - Brasilia

Pe 9.12. | klo 17:00 | MM-kisat | KROATIA - BRASILIA

Kohde sulkeutuu: 09.12.2022 17:00


Onko Kroatiasta mitään vastusta Brasilialle?


Kroatia haastaa Brasilian jalkapallon MM-kisojen puolivälieräottelussa perjantaina Education City Stadiumilla Al-Rayyanissa. Brasilia antoi neljännesvälierissä todellisen myrskyvaroituksen muille mestarisuosikeille johtamalla Etelä-Koreaa puoliajalla jopa 4-0. Kroatia antaa taatusti laadukkaamman vastuksen A Seleçãolle, mutta riittääkö se edes jatkoajalle?Zlatko Dalicin suojatit lähtevät puolivälierään ilman muuta isona altavastaajana. Kroatian turnaus on ollut Kanada-peliä lukuun ottamatta hieman mollivoittoinen, mutta lento on silti riittänyt kahdeksan parhaan joukkoon. Brasiliaa vastaan Dalicin on keiteltävä melkoiset voimajuomat, jotta semifinaaleihin olisi asiaa. Ottelun alla kuitenkaan juuri mikään ei viittaa siihen, että ”Hrvatska” painelisi neljän joukkoon.

Kroatia pelasi neljännesvälierissä ilman Borna Sosaa, joka oli sairastelun takia sivussa. Kisoissa ihastuttanut Stuttgartin laitapakki lienee kuitenkin mukana ja täydessä pelikunnossa perjantaina. Josip Stanisic oli toinen poissaolija Japani-ottelussa ja pelikunto on mahdollisuuksien rajoissa. Josip Juranovic avaa kuitenkin puolustuslinjan oikealla laidalla joka tapauksessa. Jos Sosa ei vielä ole valmis kentälle, Borna Barisic jatkaa vasemmalla.


Brasilian alkulohko oli vielä varsin maltillinen, sillä Serbia- ja Sveitsi-voittoja seurasi tappio käytännössä panoksettomassa pelissä Kamerunille. Etelä-Korea-pelissä laitettiinkin sitten hyrskyn myrskyn, mutta osittain on kiitettävä myös Etelä-Korean lapsellista pelisuunnitelmaa. Kroatialta on luvassa kovempi testi ja keskikentällä tullaan näkemään huima taistelu – Kroatia saa ottelussa myös omat hallintajaksonsa.

Brasilia joutuu loppukisoihin ilman Alex Tellesiä ja Gabriel Jesusia – kaksikko kärsii polvivammoista. Neymar ja Danilo palasivat Etelä-Korea-murskajaisissa kehiin, mutta Alex Sandroa vielä odotellaan takaisin tositoimiin. Éder Militão stunttasi viime ottelussa oikeana pakkina ja Danilo oli vasemmalla. Luonnollisesti myös Dani Alves voi pelata oikeana pakkina, jos Tite niin näkee parhaaksi.

Samba raikaa ja reppu heiluu!Brasilian kertoimet availtiin noin 1,40-tasolta eikä näihin kiinnosta iskeä kiinni, sillä Titen miehistöä hieman yliarvostetaan tällä hetkellä markkinoilla. Kroatia on toistaiseksi Brasilian kovin testi. Otetaan sen sijaan lapulle over-veto – tarkemmin sanottuna yli 2,5 maalia. Kroatia kykenee pelaamaan hyvää futista ketä tahansa vastaan ja luomaan maalipaikkojakin. Brasilian iskukykyä ei tarvitse juuri enää perata – Titellä on käytössään turnauksen kovin hyökkäysarsenaali.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 2,5 maalia @1.85

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.8

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.78

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.74

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo