MM-kisat: Kroatia - Kanada

Su 27.11. | klo 18:00 | MM-kisat | KROATIA - KANADA

Kohde sulkeutuu: 27.11.2022 18:00


Kanada ja Kroatia pistejahdissa F-lohkossa!


Jalkapallon MM-kisojen avausottelussaan ihastuttanut Kanada tarvitsee jo jatkopaikan saavuttaakseen pisteitä sunnuntaina. Vastassa on 0-0-tasatulokseen Marokkoa vastaan päätynyt Kroatia. Kanada aiheutti Belgialle ensimmäisellä kierroksella valtavia ongelmia korkealla prässillä, mutta Belgia vei Michy Batshuayin ensimmäisen puoliajan lopussa tulleella osumalla täydet pisteet.Kroatia lähti tähän lohkoon melko selkeänä kakkossuosikkina juuri Belgian jälkeen, mutta Marokko-pelin perusteella on tunnustettava, että tämä lohko voi parhaimmillaan mennä erittäin kimurantiksi. Marokko ja Kanada eivät ensimmäisten pelien perusteella ole pelillisesti Kroatiaa ja Belgiaa oleellisella tavalla jäljessä. Zlatko Dalicin suojatit olivat maaliodottaman valossa vain karvan verran Marokkoa parempia.

Kroatialla on näillä näkymin yhtä vaille kaikki terveiden kirjoissa, sillä Nikola Vlasic kärsi Marokko-pelissä lievän pohjevamman. Vlasicille on kuitenkin tässä rosterissa vaihtoehtoja, kun hyökkäykseen voi sisäänpäin ajavan laiturin tontille istuttaa esimerkiksi lupaavan Lovro Majerin. Isoja muutoksia tuskin Dalic kuitenkaan tekee avauskokoonpanoonsa.


Kanada kellotti Belgiaa vastaan avauskierroksella kaikista joukkueista eniten maaliodottamaa, mutta kyynisesti on todettava futiksen olevan maalintekopeli. Tietyllä tavalla siis kokemus painoi Kanadan selkeästä hallintajaksosta huolimatta vaakakuppia Belgian puolelle. Kanada on taktisesti hyvin joustava joukkue ja voi olla, että John Herdmanilla on aivan uudenlaisia suunnitelmia Kroatian varalle – onhan sunnuntain vastustaja aivan maailmanluokkaa kovan prässin alla, kun joukkueessa on Marcelo Brozovicin, Luka Modricin ja Mateo Kovacicin kaltaisia miehiä keskikentällä.

Kanadalla on ollut turnauksen alla omat loukkaantumishuolensa, mutta Alphonso Davies, Stephen Eustáquio ja maalivahti Milan Borjan kykenivät laittamaan jo avauspelissä isot työvuorot sisään. Pelaajiston suhteen Herdman ei taatusti tee myöskään olennaisia muutoksia – kyse on tässä vaiheessa lähinnä rasitustasojen optimoinnista, kun Kanada laittoi Belgiaa vastaan kunnolla juoksuksi.

Mitä ajattelee John Herdman?


Herdmanin aivoituksia ei tietenkään voi varmasti tietää, mutta nyt kun Kroatian keskikenttä on valtavan pallovarma, voi Kanadan työkalupakista olla luvassa Belgia-peliä matalammalla makaava puolustusmuoto. Kanadan pelisapluuna Belgiaa vastaan oli riskialtis ja jo ensimmäisellä puoliajalla Belgia onnistui löytämään vapaata tilaa Kanadan linjojen välissä. Belgiaa vastaan kulutettiin myös paljon polttoainetta, joten tismalleen samanlaiseen peliin on vaikea siinäkään mielessä uskoa. Otetaan lapulle alle 2,5 maalia. Muistetaan myös Kroatian maalinteon vaikeudet tässä!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 2,5 maalia @1.83

Huti
TonyBet - Lue arvostelu

1.83

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.82

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.81

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.78

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo