Jalkapallon MM-kisat: Lohko A - pääsee jatkoon

Su 20.11. | klo 18:00 | Jalkapallon MM-kisat | LOHKO A - JATKOPAIKKA

Kohde sulkeutuu: 20.11.2022 18:00


Ecuador on aliarvostettuMM-kisojen A-lohkossa Hollanti on selvä suosikki. Senegal ja Ecuador pelaavat toisesta jatkopaikasta, ja Qatarin selviytyminen seuraavalle kierrokselle olisi jättiyllätys. Vetomarkkina on saanut Senegalin lohkon kakkossuosikiksi, ja siinä on kyllä vastavedon paikka.
Infogol on laskenut prosentteja joukkueiden menestykselle, ja tätä voisi käyttää vedonlyönnissä apuna. Ja heti löytyy hyvin pelattavaa. Qatarin lohkovoitosta saisi kertoimeksi noin 15.00-lukemia, ja sekin on pahasti alikerroin. Infogolin mukaan Qatarin ykköspaikasta oikeampi kerroin olisi noin 28.00, eli isäntämaan voi jättää pois kaikista laskuista.

Hollannin lohkovoitosta saa esimerkiksi Mr Greenillä kertoimeksi 1.45, ja se on sadasosalleen se lukema, mitä Infogolkin ehdottaa.

Ecuador pääsi kisoihin tiukasta karsintaryhmästä, jossa se pystyi jättämään kovat futismaat Kolumbian ja Chilen taakseen. Joukkueen puolustus on ollut erinomainen. Etelä-Amerikan karsinnoissa sen xGA-lukema oli vain 1.01, ja se on mainio numero, kun joukkue kohtasi kahdesti sekä Brasilian että Argentiinan.
Senegal on African Nations Cupin ykkönen, mutta nyt se joutuu kisoihin ilman selvää ykköspelaajaansa Sadio Manea. Harvoin futis on yhdestä pelaajasta kiinni, mutta Manen merkitys Senegalille on kyllä iso.
Senegalkin on hyvin puolustava joukkue, mutta ei se Ecuadoria parempi ole. Ei puolustuksessa eikä pallon kanssa.

Senegalin pelaajat ovat tutumpia


Senegal on vetomarkkinoilla suurempi suosikki pääsemään jatkoon kuin Ecuador. Tähän saattaa syynä olla myös se, että Senegalin joukkueessa pelaa paljon Euroopan kentiltä tuttuja pelaajia. Joukkueen kapteeni on Chelseaan täksi kaudeksi siirtynyt toppari Kalidou Koulibaly, veskari on Chelsean Edouard Mendy ja muita tuttuja ovat esimerkiksi Evertonin Idrissa Gueye, Leipzigin Abdou Dially sekä Watfordin Ismaila Sarr.
Ecuadorin joukkue tulee suurelta osin Amerikan mantereilta. Eurooppalaisille tutuimmat ovat ehkä Brightonin kaksikko Moises Canciedo sekä Jeremy Sarmiento.


Infogolin laskelmien mukaan Ecuador olisi suosikki ennen Senegalia pääsemään jatkoon. Ecuadorin todennäköisyys jatkopaikalle on 53 prosenttia, ja kun se saa vetomarkkinoilla kertoimeksi yli kakkosen lukemia, niin se on vedon paikka.100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Ecuador @2.05

Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan