Jalkapallon MM-kisat: Lohko D - voittaja

Ti 22.11. | klo 15:00 | Jalkapallon MM-kisat | LOHKO D - VOITTAJA

Kohde sulkeutuu: 22.11.2022 15:00


Suosikkia vastaanRanska on MM-kisojen alkulohko D:n selvä suosikki, mutta siitä joukkueesta löytyy kyllä potentiaalisia ongelmakohtia. Karim Benzema, hallitseva Ballon d’Or -voittaja, joutui jättämään kisat väliin viime hetkillä, kun loukkaantuminen ei antanutkaan myöden. Kylian Mbappe on viime aikoina tuntunut puuttuvan vähän liian moneen asiaan, ja jos hän alkaa sörkkiä maajoukkueessakin sinne ja tänne, niin homma voi hajota. Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps on myös kovin tempoileva.

Siinä ei ole epäselvyyttä, etteikö Ranskalla olisi ehkäpä kisojen laajin pelaajamateriaali. Venäjän kisoissa neljä vuotta sitten se oli tehokas ja ajoittain viihdyttäväkin. Viime kesän EM-turnauksessa Ranska putosi heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Sveitsille, ja se nyt ainakin todistaa sitä, että jos parempi pelaajamateriaali ei ole kunnossa ja hyvä nimenomaan joukkueena, niin sitten ei vain riitä.

Tanska on Ranskan ykköshaastaja, ja viime vuosina Tanska on ollut malliesimerkki siitä, miten voidaan rakentaa joukkue, joka on enemmän kuin pelaajiensa summa. Christian Eriksenin sydämen pysähtyminen EM-kisoissa ja siitä selviytyminen sekä lopulta paluu kentälle on nostanut Tanskan maajoukkueen hengen aivan uusille tasoille.

MM-karsinnoissa Tanska voitti yhdeksän matsia kymmenestä. Viime kesän EM-kisoissakin se hävisi semifinaaleissa vain niukasti Englannille. Tanska on myös hyvin valmennettu ja hyvin organisoitu ryhmä. Tähtipelaajia ei juurikaan ole, mutta ei median mainostaman superstaran ja kovan tason ammattilaisen välinen ero ole oikeasti kovinkaan paljon.

Lapulle Pohjoismaata


Muista lohkon joukkueista voisi mainita Tunisian. Joukkueella on uusi päävalmentaja Jalel Kadri ja suuri osan sen pelaajista on pelannut Ranskan liigaa ja muita eurooppalaisia sarjoja, eli tässäkin on kentällä ilmeisen vakaa ryhmä kunnon ammattilaisia.
Australia on ajoittain ollut sekin hyvä joukkue, mutta ei kuitenkaan taida olla parhaimmillaan. Aikaisemmin Australialla oli Valioliigasta tuttuja pelaajia ryhmässä, vaan ei ole enää. Aussit lienevät lohkon heikoin joukkue.


Ranskan lohkovoitosta maksetaan kertoimeksi hieman päälle 1.50-lukemia, ja se on aivan liian vähän. Infogolin laskuissa Ranskan lohkovoiton todennäköisyys on hieman päälle 60 prosenttia, eli sen mukaan yli 1.65-kertoimet olisivat pelikelpoisia. Haetaan betsi sitten muualta, ja kyllähän sormi pysähtyy mainioon Tanskaan. Tuskin Tunisia tai Australia pystyvät yllättämään. Tanskan lohkovoitosta maksetaan noin kolmosen kertoimia, ja kyllä siihen voi pikkupanoksen laittaa. Infogol on laskenut Tanskan lohkovoiton mahdollisuudeksi 34 prosenttia, eli aivan pienoinen ylikerroin kolmonen sitten olisi.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Tanska @3.25

Mobilebet - Lue arvostelu

3.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

3.1

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

3.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.95

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan