Jalkapallon MM-kisat: Lohko F - voittaja

Ke 23.11. | klo 12:00 | Jalkapallon MM-kisat | LOHKO F - VOITTAJA

Kohde sulkeutuu: 23.11.2022 12:00


Suosikin kerroin riittää pelattavaksiMM-kisojen F-lohkossa pelaavat Belgia, Kroatia, Marokko sekä Kanada. Belgia on selvä suosikki voittamaan lohkon, mutta silti siitä saa mukavan vedon lapulle. Kerroin riittää.

Belgia oli kolmonen Venäjän MM-turnauksessa vuonna 2018. Se ei enää ole aivan samassa tilanteessa kuin silloin. Maan kultainen sukupolvi alkaa vanhentua. Jan Vertonghen on 35-vuotias, Alex Witsel ja Toby Alderweireld 33-vuotiaita. Aikaisempien vuosien avainpelaajista Eden Hazard ja Romelu Lukaku eivät oikein enää viime aikoina ole olleet tähtiluokassa, mutta sitten toisaalta Kevin De Bruyne todellakin on, samaten kuin on veskari Thibault Courtois.

Roberto Martinezin edelleen valmentamalla Belgialla on joka tapauksessa huimat määrät kokemusta. Esimerkiksi EM-turnauksessa Ranskassa Belgia alkoi jo olla erinomainen joukkue, mutta se meni häviämään pudotuspelien toisella kierroksella Walesille.
Venäjän MM-turnauksessa Belgia hävisi semifinaaleissa Ranskalle 0-1 ja viime kesän EM-turnauksessa tappio tuli Italialle toisella play offs -kierroksella.

Kroatia ei ole sama kuin 2018


Belgian lohkovastuksista kakkossuosikki Kroatia on enemmän ongelmissa ikääntymisen kanssa. Luka Modric on 37-vuotias ja edelleen hän on joukkueelle kaikki kaikessa. Venäjän kisoissa Kroatia oli finaalissa, mutta tämä ei enää ole se sama ryhmä.
Viime kesän EM-turnauksessa Kroatia oli jo melko vaisu. Alkulohkossa se sai aikaan saldon 1-1-1. Englannille se hävisi 0-1, pelasi Tsekin kanssa 1-1 ja ainoa voitto tuli heikohkosta Skotlannista 3-1. Pudotuspeleissä Kroatia putosi heti Espanjalle jatkoajan jälkeen.

Lohkon kaksi muuta joukkuetta eivät kyllä mitenkään nouse yllättäjiksi, joita kannattaisi betsata, Marokko ei ole oikein koskaan esittänyt arvokisoissa mitään ihmeellistä ja Kanada on tällä tasolla hyvin kokematon.
Marokko oli viime MM-kisoissa yksi heikoimmista joukkueista. Viime African Nations Cupissa se oli neljännesfinaaleissa, mutta nyt taso on sen verran kovempi, että vaikea nähdä Marokon yllättävän.

Kanada voitti oman karsintalohkonsa, mutta ei USA:n voittaminen niin kovan mainio meriitti ole.


Infogol antaa laskelmissaan Belgian lohkovoitolle todennäköisyydeksi 66 prosenttia. Belgian lohkovoitosta saa noin 1.65 -suuruisia, joten se käy vetolapulle oikein hyvin.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Belgia @1.65

William Hill - Lue arvostelu

1.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.6

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.6

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.54

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan