MM-kisat: Marokko - Espanja

Ti 6.12. | klo 17:00 | MM-kisat | MAROKKO - ESPANJA

Kohde sulkeutuu: 06.12.2022 17:00


Jatkaako Marokko urotekojaan Espanjan kustannuksella?


Marokko ja Espanja kohtaavat itsenäisyyspäivänä jalkapallon MM-kisojen neljännesvälieräottelussa Education City Stadiumilla Al Rayyanissa. Marokko paineli F-lohkon voittoon ja Espanja puolestaan nappasi E-lohkon kakkossijan. ”Naapurimaiden” kuumassa kohtaamisessa Espanja on kuitenkin ehdoton ennakkosuosikki.Marokko oli lohkovaiheessa odotuksiin nähden vakuuttava. Belgiaa ja Kroatiaa vastaan ei päästetty maaliakaan ja Kanada-pelissä meni omiin vain yksi. Seitsemän pistettä tästä lohkosta on fantastinen suoritus Walid Regraguin miehistöltä eikä Espanjankaan sovi Atlaksen Leijonia aliarvioida. Tiistaina Marokko ottaa joka tapauksessa kuitenkin konservatiivisen lähestymiskulman peliin – Regraguin miehistö ei ole kovin yltiöpäisesti muutenkaan vielä hyökännyt tässä turnauksessa.

Ezzedine Ounahi kärsii Marokolta paristakin eri vammasta, joten tiistain pelikunto on kaikkea muuta kuin varma. Achraf Hakimi, Semin Amallah, Hakim Ziyech, Sofyan Amrabat ja Sofiane Boufal ovat viime päivinä harjoitelleet myös erillään. Hakimi ja Amallah ovat tästä joukosta mitä ilmeisimmin eniten puolikuntoisia, mutta Ziyech, Amrabat ja Boufal nähdään suurella todennäköisyydellä avauksessa tiistaina. Eiköhän Hakimi ja Amallahkin kaiveta avaukseen vaikka väkisin.


La Rojalle oli hetken aikaa käydä jopa kylmät lohkovaiheen viimeisellä kierroksella, kun Japani yllätti Luis Enriquen miehistön ja Costa Rica johti hetken aikaa peliään Saksaa vastaan. Näillä tuloksilla Espanja ja Saksa olisivat pudonneet, mutta Saksa pelasti lopulta omassa ottelussaan Espanjan jatkopaikan. Espanjan avauskierroksen murskavoitto Costa Ricasta jäikin oikeastaan lähes ainoaksi valonpilkahdukseksi Espanjan osalta lohkovaiheessa, sillä Saksaakin vastaan oltiin pelillisesti hieman alakynnessä.

Espanjan leirissä César Azpilicueta ja varamaalivahti David Raya harjoittelivat sunnuntaina muusta joukkueesta erillään. Dani Olmo palasi sunnuntaina joukkueharjoituksiin ja avaa satavarmasti tiistaina. Luultavasti Espanja pääsee parhaalla avauskokoonpanolla muutenkin Marokon kohtaamaan.

Espanja paukuttaa maalin jos toisenkin!Otetaan tiistaille lapulle Espanjan yli 1,5 maalia varsin riittoisalla kertoimella! Pudotuspeleissä on lähihistoriassa pelattu varsin vähämaalisesti, mutta nämä kisat tuntuvat menevän aivan omaan kategoriaansa monellakin tavalla. Marokko pyrkii pitämään maalinsa pitkään puhtaana, mutta Espanjalla on avaimet maalintekoon myös tätä Marokkoa vastaan. Paljon riippuu siitä vedon suhteen, että saako Espanja sahattua avauspuolikkaalla Marokon halki kertaalleen, jolloin toisella puoliajalla avautuisi johtoasemassa lisää tilaa maalintekoon, kun Marokon on otettava riskejä.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Espanja yli 1,5 maalia @1.93

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.93

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.89

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.88

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo