Jalkapallon MM-kisat: Meksiko - Puola

Ti 22.11. | klo 18:00 | Jalkapallon MM-kisat | MEKSIKO - PUOLA

Kohde sulkeutuu: 22.11.2022 18:00


Melkein kuin pudotuspeliEnnakkoasetelmissa Meksiko ja Puola pelaavat lohkon kakkospaikasta. Argentiina on selvä ykkössuosikki ja Saudi-Arabia on vielä selvempi lohkon jumbo.
Meksiko on kahdeksansissa perättäisissä MM-kisoissa. Seitsemän edellistä kertaa se on jäänyt alkulohkoon. Nyt voisi olla mahdollisuus rikkoa tämä putki. Ainakin vetomarkkinoiden mukaan Puola ja Meksiko ovat melko tasan kertoimissa.

Meksikon päävalmentajana on ollut vuodesta 2019 saakka entinen Argentiinan maajoukkueen pelaaja ja päävalmentaja Gerardo Martino. Vuonna 2019 Meksiko voitti Martinon kanssa USA:n Gold Cupin finaalissa. MM-turnaukseen Meksiko pääsi voitettuaan karsintojen viimeisellä kierroksella El Salvadorin 2-0.

Meksikon ryhmä on hieman kysymysmerkki. Joukkueessa ei ole kovin paljon Euroopassa pelaavia, ja Meksikon liigaa pelaavien tasosta ei oikein osaa sanoa. Tuttuja pelaajia eurooppalaisille ovat ainakin Napolin Hirving Lozano, Wolvesin Raul Jimenez ja Real Betisin Andres Guardano.

Puolakaan ei ole aikoihin päässyt MM-turnauksessa pudotuspeleihin asti. Viimeksi näin kävi 1986. Tällä vuosituhannella Puola on ollut MM-kisoissa kolmesti.
Joukkueen päävalmentaja on entinen Legia Varsovan pomomies Czeslaw Michniewicz. Hänen kanssaan Puola pääsi kisoihin pudottamalla karsintojen play offseissa Ruotsin.

Lewandowski ei loista Puolan kanssa


Kun puhutaan Puolasta, täytyy aina mainita Robert Lewandowski. Vuoden 2018 kisoissa Lewandowski ei tehnyt maaliakaan. Puola on sen verran heikompi kuin Barcelona tai Bayern Munchen, eikä Lewasta saa kaikkea irti.

Jimenez on ollut viime aikoina pitkään loukkaantunut. Hänen avauspaikkansa Puolaa vastaan ei ole ollenkaan varma. Jos Jimenez ei pelaa, niin sitten Henry Martin tulee ehkä avaukseen. Jesus Corona jäi pois kisoista nilkkavamman vuoksi.
Puolalta sairastuvalle ovat jääneet Dragowski, Goralski ja Buksa. Mielenkiintoinen pelaaja Puolan joukkueessa on Aston Villan Matty Cash. Cash on oikeastaan tyystin englantilainen, mutta hänen äitinsä on puolalainen, ja sitä kautta Cashille aukesi ovi maajoukkuepeleihin.


Tämä on näille joukkueille melkein kuin pudotuspeli. Kumpikin voi olettaa voittavansa Saudi-Arabian ja häviävänsä Argentiinalle. Tämän matsin voittaja sitten todennäköisesti pääsisi jatkopeleihin. Eli pelistä tulee varmasti hyvin tarkka, riskejä vältetään.
Vaikka Jimenez pystyisikin pelaamaan, niin ei hän aikoihin ole ollut erityisessä kunnossa. Lewandowski teki viidessä viimeisessä Kansojen liigan matsissa vain yhden maalin. Tuskin tästä maalijuhlaa tulee. Laitetaan lapulle alle 2.5 maalia. Kerroin on vain noin 1.50. Ei se alikerroin ole, mutta silti panos on syytä pitää pienenä.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.55

Betinia - Lue arvostelu

1.55

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.55

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.55

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.53

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.53

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan