Jalkapallon MM-kisat: Portugali - Sveitsi

Ti 6.12. | klo 21:00 | Jalkapallon MM-kisat | PORTUGALI - SVEITSI

Kohde sulkeutuu: 06.12.2022 21:00


Portugalilla on varmasti kunnon alikerroinPortugali oli MM-turnauksen H-lohkon ykkönen. Se voitti ensin Ghanan ja seuraavaksi Uruguayn. Lohkon viimeisessä ottelussa matsissa Etelä-Korea teki yliajalla voittomaalin, ja pelasi sillä itsensä lohkokakkosena jatkoon.
Sveitsi oli oman lohkonsa kakkonen. Se voitti Kamerunin ja Serbian, mutta hävisi Brasilialle.

Ronaldo ei ole enää Portugalin joukkueessa minkäänlainen avainpelaaja. Ikä tulee vastaan ja nyt se näkyy maajoukkueessakin. Se on siinä ja siinä, onko Ronaldo Portugalille enää avauskokoonpanon pelaaja.

Portugali ei rankattu turnauksen alla kärkeen, eikä se ole pelannut häävisti, vaikka voittikin lohkonsa. Tilastojenkin mukaan Portugali on pelannut vaisusti. Sen xG-lukemat ovat tässä turnauksessa olleet 1.26 – 1.46, eikä tuollaisilla numeroilla pitäisi olla lohkovoittaja.
Jos jokainen Portugalin alkulohkon joukkue sai sitä vastaan maalipaikkoja, niin varmasti saa Sveitsikin. Serbiaa vastaan Sveitsillä oli kaikki pelissä, ja matsin xG-lukemat päättyivät Sveitsille 3.61 – 1.35. Serbian puolustus ei ole sen heikompi kuin Portugalinkaan. MM-karsinnoissakin Serbia voitti Portugalin kahdesti.

Sveitsi tiedettiin vaaralliseksi joukkueeksi jo ennen turnausta. Viime kesän EM-kisoissa se pudotti Ranskan.
Brasilialla oli alkulohkossa vaikeuksia Sveitsin kanssa. Casemiro teki ottelun ainoan maalin, ja vaikeaa oli brassienkin löytää aukkoja Sveitsin puolustuksesta.
Sveitsin hyökkäys on tässä turnauksessa saanut aikaan xG-lukemaksi 1.99 per peli.

Sveitsin veskari ollut sairaslomalla


Portugalin viimeisessä lohkomatsissa päävalmentaja Fernando Santos teki kuusi vaihtoa, kun matsilla ei ollut sen kummempaa merkitystä. Jokunen muutos saattaa kuitenkin pysyä. Diogo Dalot pelasi hyvin viimeksi, ja hän voisi olla uudestaan avauksessa. Ronaldo aloittanee avauksessa, mutta jos homma ei toimi, niin hän varmaan tulee pian vaihtoon.
Nuno Mendes ei pelaa enää näissä kisoissa. Danilokin on poissa pelistä kylkimurtuman vuoksi. Otavion pelaaminen on epävarmaa.

Sveitsin puolustuksen selkäranka veskari Yann Sommer oli viimeisen lohkomatsin sivussa sairastelun vuoksi. Sommer on urallaan pitänyt maaotteluissa maalin puhtaana jo 30 kertaa. Muuten Sveitsi taitaa olla samassa kokoonpanossa kuin aikaisemmin lohkomatseissa.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.90 – 3.40 – 4.50. Tämä ei ole kohdallaan. Sveitsi on ollut parempi joukkue kuin Portugali, ja Portugalin kompastelua voi jo odottaa. Lapulle Sveitsi +0.5 asian handicap, kerroin on noin 1.95 ja se on aivan varmasti ylikerroin. Portugalin lukemassa on mukana Ronaldo-lisää.
100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Sveitsi +0.5 asian handicap @1.94

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.94

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.94

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan