MM-kisat: Qatar - Senegal

Pe 25.11. | klo 15:00 | MM-kisat | QATAR - SENEGAL

Kohde sulkeutuu: 25.11.2022 15:00


Syökö Senegal seuraavaksi Qatarin eväät?


Jalkapallon MM-kisojen isäntämaa Qatar pyrkii perjantaina pyyhkimään nolon avausottelun jalkapallokansan muistista, kun Senegal tulee vastaan Al Thumama Stadiumilla Dohassa. Senegal on Qatarin tavoin ensimmäisen kierroksen jälkeen nollassa pisteessä, kun urhea puolustustaistelu Hollantia vastaan päättyi lopulta tappiollisesti. Senegal lähtee selkeänä suosikkina perjantaihin.Qatarin ensiesiintyminen MM-tasolla jätti isäntämaan kannalta paljon toivomisen varaa. Kentän ulkopuolisiin asioihin ei oteta tässä kantaa, sillä aiheesta voisi kirjoittaa sivukaupalla, mutta kyllä viheriölläkin Félix Sánchezin suojatit jäivät pahan kerran kakkoseksi Ecuadorin käsittelyssä. Ecuadorin fyysisyys tuntui tulevan Al Annabille yllätyksenä eikä joukkueen pitkä harjoitusleiri oikein tuntunut siinä mielessä tuottaneen hedelmää. Maalissa pelannut Saad Al-Sheeb ei erityisemmin vakuuttanut otteillaan ja hyökkääminen jäi kovin kesyksi eikä murtautumismalleja ollut käytännössä ollenkaan.

Senegal-peliin on tapahduttava ryhtiliike tai muuten edessä on kaikkien aikojen noloin esiintyminen kisaisännältä. Kokoonpanoihin saadaan luultavasti jokin muutos, mutta Sánchezin ei ole pakko tälle tielle kuitenkaan lähteä, sillä rosteri on mitä ilmeisimmin kokonaisuudessaan terveenä.


Terangan leijonat oli Hollanti-pelissä pitkään loistavasti mukana. Aliou Cissén suojatit saivat luotua maalipaikkojakin, mutta Andries Noppert oli mies paikallaan Oranjen veräjällä. Lopussa hieman keskittyminen herpaantui ja Cody Gakpo pääsi juoksemaan linjan taakse ja Senegal jäi nuolemaan näppejään. Cissé oli kuitenkin organisoinut alakertansa loisteliaasti ja Hollanti silminnähden turhautui jo aikaisessa vaiheessa toisella puoliajalla. Defensiivisesti Senegal on valtavan vaikea murrettava, mutta yläkerrassa Sadio Manén puuttuminen näkyi ja näkyy vääjäämättä.

Cissé sai Hollanti-pelistä lisää loukkaantumishuolia, sillä Cheikhou Kouyaté ja Abdou Diallo jouduttiin ottamaan loukkaantumisten takia vaihtoon. Diallo on raporttien mukaan kuitenkin jo harjoitellut keskiviikkona ja kyseessä RB Leipzigin miehellä oli lähinnä lihaskramppi. Kouyaté on sivussa mitä todennäköisimmin ja todennäköisin korvaaja keskikentällä on Pape Gueye.

Qatarin murheellinen kisaurakka saa jatkoa


Qatar tarvitsee perjantaina avausottelua huomattavasti enemmän huolellisuutta, mutta maalintekoon on tätä Senegalia vastaan hyvin vaikea siltikään uskoa. Senegal oli Hollantia vastaan tehoton, mutta joukkueesta löytyy mieletön määrä atleettisia jalkapalloilijoita myös hyökkäyspäästä ja paikoille päästään ilman muuta myös perjantaina Dohassa. Otetaan Senegalia rohkealla tasoituksella peleihin.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Senegal -1,5 @3.00

Osuma
Galaksino - Lue arvostelu

3.00

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.9

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.9

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo