MM-kisat: Ranska - Tanska

La 26.11. | klo 18:00 | MM-kisat | RANSKA - TANSKA

Kohde sulkeutuu: 26.11.2022 18:00


Eurooppalaiset huippumaat kohtaavat lohko D:ssä!


Lauantaina Jalkapallon MM-kisojen D-lohkossa haetaan jo ensimmäisiä jatkopaikkoja, kun avausottelunsa Australiaa vastaan voittanut Ranska saa vastaansa Tunisian kanssa pistejakoon päätyneen Tanskan Stadium 974:lla Dohassa.Didier Deschampsin luotsaama Ranska joutui Australiaa vastaan ensiksi tappiolle, mutta tämän jälkeen Adrien Rabiot, Olivier Giroud, Kylian Mbappé ja vielä kerran Giroud laittoivat Socceroosin verkot venymään. Ranska loi maaliodottamaa noin neljä maalia, mikä on tälle tasolle huikea lukema. Les Bleus pönkitti vakuuttavalla voitolla entisestään asemiaan turnauksen voittajasuosikkien joukossa.

Ranska on kärsinyt kohtuuttoman paljon loukkaantumisista turnauksen alla sekä jo sen aikanakin. Presnel Kimbembe, Karim Benzema ja Christopher Nkunku jäivät sivuun jo ennen turnausta ja Lucas Hernandez kärsi puolestaan Australia-pelissä pahan polvivamman ja pelit jäävät väliin talvella myös Bayern Münchenin paidassa. Velipoika Theo Hernandez on onneksi kelpo korvaaja vasemmalla laidalla – Theo tarjoaa hyökkäävämmän vaihtoehdon ja seurajoukkuekaveri Giroud löytyy boksista mutkitta.


Tanskan murtautumisvaikeudet Tunisiaa vastaan tulivat suurimmalle osalle jalkapallokansasta isona yllätyksenä. Tanska ei olisi edes ansainnut voittoa kovin selvästi, vaikka paremmat maalipaikat Kasper Hjulmandin ryhmä loikin, tosin lähinnä erikoistilanteiden turvin! Päällimmäisenä monen mieleen jäi varmasti Andreas Corneliuksen käsittämätön hassi takatolpalta. Cornelius tuli ottelussa pahasti pimennossa olleen Kasper Dolbergin tilalle – mielenkiintoista on nähdä kuka avaa lohkon ennakkosuosikkia vastaan.

Tanskakaan ei ole tyystin välttynyt loukkaantumisilta, sillä Thomas Delaney on polvivamman takia sivussa lopuista peleistä. Jonas Wind on luultavasti mukana lauantaina. Delaneyn korvaa luultavasti keskikentällä Pierre-Emile Höjbjergin vierellä Mathias Jensen tai puolustavampi Christian Nörgaard. Christian Eriksenkin voisi olla keskikentän ytimeen vaihtoehto, mutta ManUn miehen avut puolustuspäähän ovat kenties riittämättömät Ranskan tapaista hyökkäysvoimaista joukkuetta vastaan.

Gallian kukkoja kupongille


Peli-ideana lauantaille on Ranskan suora voitto. Tanska ei vakuuttanut avauspelissään ja avoimen pelin maaliodottama jäi surkuhupaisiin lukemiin (0,18). Tanska on melko kameleonttimainen joukkue eli vastustajan mukaan kyetään mukautumaan, mutta ensimmäisen pelin perusteella juuteille tulee tulikuumaa Ranskaa vastaan noutaja. On vielä pakko lisäksi alleviivata Delaneyn merkitystä Tanskalle. Kyseessä on elintärkeä puolustava pelaaja keskikentällä, joka on vieläpä erinomainen ilmassa. Delaneyta tulee Tanskalla vielä ikävä.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2 Ranska @1.8

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.79

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.76

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.75

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo