MM-kisat: Tanska - Tunisia

Ti 22.11. | klo 15:00 | MM-kisat | TANSKA - TUNISIA

Kohde sulkeutuu: 22.11.2022 15:00


Tunisia haastaa EM-kisojen semifinalistin!


Jalkapallon MM-kisojen C- ja D-lohkot pyöräytetään käyntiin tiistaina ja turnauksen ainoa Pohjoismaa avaa silloin siis myös kisaurakkansa. Vastaan Tanska saa Al Rayyanin Education City Stadiumilla Tunisian. Tanska lähtee peliin isona suosikkina, mutta onko Tunisialla kuitenkin mahdollisuuksia kiusata juutteja?Kasper Hjulmandin luotsaama Tanska on turnauksen alla noussut jopa mestarikandidaattien joukkoon, joskin on Tanskan maailmanmestaruus kuitenkin selvästi epätodennäköisempää kuin Etelä-Amerikan ja Euroopan suurien maiden pokaalijuhlat. EM-kisoissa viime vuonna Tanska oli kuitenkin EM-kisoissa välierissä asti, joten ei tätä hyvin organisoitua, monipuolista ja vaarallista ryhmää kannata missään nimessä kuitenkaan aliarvioida.

Tanskalla on muutama puolikuntoinen pelaaja ja Jonas Wind vaikuttaisi olevan viime hetken tietojen mukaan sivussa, mutta Mikkel Damsgaard on palannut joukkueharjoituksiin. Kakkosveskari Fredrik Rönnow ja Christian Nörgaard ovat mitä ilmeisimmin ottelukunnossa ja Damsgaardkin voi pelata. Tanska avannee tiistaina 4-3-3 -muodolla ja kovin kilpailtu keskushyökkääjän tontti taitaa mennä Sevillan paidassa heikosti syksyllä suorittaneelle Kasper Dolbergille.


Jalel Kadrin luotsaama Tunisia ei liikaa hyökkäyspelin hienouksia tarjoile ja Tanskaakin vastaan joukkue lienee pitkiä aikoja vastaanottavana osapuolena. Tunisia ei kuitenkaan vetäydy tavallisesti kovin syvälle omalle alueelle eikä joukkue ole kovin etevä boksipuolustamisessa. Oma pää pysyy siitä huolimatta tavallisesti kohtalaisesti puhtaana ja Tanskallakin voi olla tuskanhetkiä tiistaina luvassa tiivistä Tunisiaa vastaan.

Tunisialta kakkosmaalivahti Bechir Ben Saïd on avausottelusta sivussa. Ellyes Skhiri joutuu pelaamaan kasvomaskin kanssa. Kölniä edustava puolustava keskikenttäpelaaja on kaikki kaikessa Karthagon Kotkille, sillä ei joukkueen keskikentältä juuri muuten hyvää pallollista osaamista löydy, ehkä Aïssa Laïdounia lukuun ottamatta. Skhiri on luonnollisesti keskikentän pohjalla elintärkeä etenkin puolustuspäässä. Todennäköisesti Tunisia pysyy normaalissa sapluunassaan ja kentällä nähdään 4-1-4-1-muoto.

Tunisialla ei mitään palaa maalintekoon!Kerroinasettelun valossa ottelusta on syytä odottaa vähämaalista. Tunisia pyrkii pitämään Tanskan nopeat hyökkäykset minimissä ja luovuttaa Hjulmandin suojateille suosiolla pallonhallinnan. Tunisia on pallon kanssa kokonaisuudessaan varsin kehno porukka, joten on vaikea nähdä Karthagon Kotkien onnistuvan maalinteossa kertaakaan fantastisesti organisoitua Tanskaa vastaan. Laitetaan vetämään Tunisian maalittomuutta u0,5-vedon myötä.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Tunisia alle 0,5 maalia @1.83

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.81

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.8

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.78

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo