MM-kisat: Tunisia - Australia

La 26.11. | klo 12:00 | MM-kisat | TUNISIA - AUSTRALIA

Kohde sulkeutuu: 26.11.2022 12:00


Joutuuko Australia heittämään hyvästit jatkohaaveille D-lohkossa?


Tunisia ja Australia kohtaavat Jalkapallon MM-kisojen D-lohkon pelissä lauantaina Al Janoub Stadiumilla Al Wakrassa. Molemmat ovat vielä odotetusti voitoitta ensimmäisen kierroksen jälkeen, mutta Tunisia sai kuitenkin raavittua Tanskalta tasapelin 0-0-tuloksella. Jalel Kadrin suojatit ovat yllätyksensyrjässä kiinni, jos Australia kaadetaan.Karthagon Kotkat vastasivat yhdestä ensimmäisen alkulohkokierroksen suurimmista yllätyksistä, kun Tanska pidettiin erikoistilanteita lukuun ottamatta tyystin poissa vaarallisilta maalintekopaikoilta. Tunisialla oli myös yksi niin kutsuttu iso maalintekomahdollisuus, jonka Issam Jebali kuitenkin hassasi. Nyt Kadrin miehistö on tilanteessa, jossa voitolla olisi mukana taistelussa kakkossijasta ennen lohkovaiheen viimeistä ottelua Ranskaa vastaan.

Tunisialta Bechir Ben Saïd on palannut harjoituksiin, mutta Aymen Dahmen jatkaa silti totutusti tolppien välissä – Tanskaa vastaan Dahmen oli loistava. Wahbi Khazri ei saanut Tanska-pelissä minuuttiakaan, mutta Kadri antanee Karhagon Kotkien ykkösmaalintekijälle minuutteja lauantaina kick-offista asti. Tunisia voi myös palata tutumpaan neljän miehen alakertaan, sillä Tanskaa vastaan oli luonnollisesti järkevää ottaa konservatiivisempi lähestymistapa. 4-5-1/4-1-4-1 on hyvinkin mahdollinen.


Socceroos oli odotetusti selkeä vastaantulija Ranskaa vastaan ja 4-1 -tappiolukemat olivat melko ansaitut. Australian ottelun ainoan maalin iski ensimmäisellä puoliajalla Craig Goodwin, mutta tämän jälkeen Les Bleusin tarjoama kyyti oli jääkylmää. Australia lähtee nyt Tunisia-otteluunkin melko selkeänä altavastaajana kertoimien valossa eikä totta puhuen tästä Socceroosista saa leivottua kirveelläkään turnauksen mustaa hevosta. Jumbosija lohkossa on täyttä realismia.

Australian riveistä Martin Boyle joutui jäämään ennen turnausta sivuun ja Ajdin Hrustic on kärsinyt nilkkavaivoista. Hrusticin pitäisi olla pelikunnossa lauantaina, mistä Graham Arnold saa pientä boostia etenkin hyökkäyspäähän. Arnold ei todennäköisesti tee montaa muutosta kuitenkaan avauskokoonpanoonsa, mutta juuri Hrustic voidaan nähdä Riley McGreen tilalla.

Maalinteko tuottaa tuskaa


Tunisia on ensimmäisen kierroksen perusteella näistä joukkueista parempi. Australia on ajoittain suurimaalinen joukkue, mutta Socceroosilta puuttuu olennaisella tavalla maaliuhkaa. Tiiviisti puolustavaa Tunisiaa vastaan voi mennä sormi suuhun. Samalla on todettava, ettei Karthagon Kotkillekaan montaa osumaa uskalla tässä turnauksessa povailla – vastaiskuista joukkue voi toki olla vaarallinen, mutta hyökkäyksen murtautumismalleja joukkueella ei liikaa ole. Molempien joukkueiden maalintekoon on vaikea uskoa lauantaina.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet eivät tee maalia @1.83

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.83

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.8

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.8

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

1.8

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo