Jalkapallon MM-kisat: Uruguay - Etelä-Korea

T0 24.11. | klo 15:00 | Jalkapallon MM-kisat | URUGUAY - ETELÄ-KOREA

Kohde sulkeutuu: 24.11.2022 15:00


Etelä-Korea puolustuksen varassaUruguay ei ole enää se sama joukkue, joka oli 2010 MM-semifinaaleissa, vaikka joukkueessa vielä pelaakin samoja pelaajia. Aika on tehnyt tehtävänsä, ikää on tähtipelaajille tullut, mutta uusia superstaroja ei maasta ole tullut. 2010 Suarez, Cavani ja Godin olivat mukana, ja varmaan nytkin Suarez ja Godin ovat avauksessa.

Viime aikoina Uruguay on ollut taas hivenen parempi. Viime vuoden lopulla uudeksi päävalmentajaksi tuli Diego Alonso, ja hänen kanssaan peli on kulkenut.
Edellinen päävalmentaja Oscar Tabarez oli hommissa noin 15 vuotta. Vaikka kentällä sujuu, niin päävalmentaja vaihto on hieman sotkenut joukkueen systeemejä. Alonso ei oikein vieläkään ole saanut joukkueen systeemiä tai edes parhaita pelaajiaan selville.
Tabarezin kanssa Uruguayn karsinnat olivat vaikeuksissa, mutta kun Alonso tuli mukaan, niin Uruguay voitti loput neljä matsia. Näissä neljässä matsissa Uruguayn maaliero oli 8-1 ja xG-lukemat 1.90-060 per matsi.

Alonso peluuttaa joukkuetta joko 4-4-2 tai 4-3-2-1 -systeemillä. Uruguay ei ole vielä pelannut kovia maita vastaan, eli Alonso ei ole vielä todella testattu.

Sonin loukkaantuminen on paha paikka


Etelä-Korea on hankalassa tilanteessa. Pelit eivät ole MM-turnauksen alla sujuneet, ja päävalmentaja Paulo Benton työpaikka on ollut vaarassa. Kaiken lisäksi vielä joukkueen ehdoton ykköstähti Tottenhamin Son Heung-min on loukannut silmänsä niin, että hän ei ehkä pysty pelaamaan ollenkaan. Hankala paikka managerillekin. Son on sanonut haluavansa olla mukana hinnalla millä hyvänsä, mutta jos hänet laittaa liian aikaisin kentälle, niin toipumisessa voi tulla takapakkia.

Sonin lisäksi Etelä-Korean joukkueesta voi nostaa esille Napolin puolustuksen Min-jae Kimin, mutta muu joukkue ei ole lähelläkään näiden kahden tasoa.

Jos Son ei pelaa, niin Etelä-Korean on pelattava tyystin puolustuksen varassa. Aasian karsintojen viimeisessä vaiheessa joukkue päästi kymmenessä matsissa vain kolme maalia, joten kyllä se saattaisi puolustuksenkin varassa onnistua.

Uruguayn puolustus vaikuttaa myös hyvältä. Turnauksen alla pelatuissa treenimatseissakin se piti nollan neljä kertaa viidestä. Joukkueen keskikentällä pelaavat muun muassa Real Madridin Valverde ja Tottenhamin Bentancour, joten aivan yksi puolustus ei jää. Keskikentältä tulee tukea.


Etelä-Korea pelannee puolustuksen varassa ja Uruguayn puolustus on mainio, joten vähämaalista matsia voisi odottaa. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi noin 1.65, ja sen voi laittaa lapulle.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.65

William Hill - Lue arvostelu

1.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.6

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.6

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.58

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan