Jalkapallon MM-kisat: Wales - Iran

Pe 25.11. | klo 12:00 | Jalkapallon MM-kisat | WALES - IRAN

Kohde sulkeutuu: 25.11.2022 12:00


Kummankin olisi voitettavaWales ja Iran ovat MM-kisojen alkulohkon toisella kierroksella. Avausottelussa Wales pelasi USA:n kanssa tasan 1-1 ja Iran hävisi Englannille selvästi 2-6. Näissä kisoissa puhutaan ihmisoikeuksista, ja Iranin joukkue antoi siihen panoksensa kieltäytymällä laulamasta maan kansallislaulua viime ottelun alla. Se oli tuki Iranin mielenosoituksille ja saattaa vielä olla joillekin pelaajille kohtalokas.

Wales on viime vuosina noussut pois siitä ainaisesta kuopasta, jossa se oli Suomen kanssa. Joukkueet eivät koskaan selviytyneet arvoturnauksiin, mutta nyt tämä on muuttunut. Wales oli edellisen kerran MM-kisoissa Ruotsin turnauksessa vuonna 1958.

Näiden MM-pelien avaus Walesilta oli jonkinlainen pettymys. Avauspuoliskolla joukkue oli enemmänkin hukassa, ja puoliajalle mentiin USA:n 1-0 -johdossa. Puoliajalla Walesin päävalmentaja Rob Page toi Kieffer Mooren kentälle Daniel Jamesin tilalle. Futisekspertit olivat todenneet jo ennen matsia, että tuo vaihto olisi pitänyt tehdä heti avauskokoonpanoon. Nyt Mooren tulo kentälle käynnisti Walesin takaa-ajon, joka päättyi siihen, että Gareth Bale teki rankkarista tasoituksen.

Iran teki melkein kolme Englannin verkkoon


Iran oli heti alusta pulassa Englannin kanssa, eikä siitä matsista saatu taas uutta yllätystä Qatarin kisojen ensimmäiselle kierrokselle. Nyt Iranin olisi pakko voittaa Wales, jos se meinaa vielä päästä jatkopeleihin. Wales ei myöskään halua tästä matsista tasuria, koska silloin se saattaa joutua viimeisellä kierroksella tilanteeseen, että jatkopaikka vaatisi voittoa Englannista. Eli kumpikin joukkue siis joutuu pelaamaan aktiivisesti ja hakemaan voittomaalia. Tämä on syytä ottaa huomioon, kun vetokuponki on kädessä.

Walesilta Moore on varmasti nyt avauksessa, ja se tekee joukkueesta vaarallisemman. Iranin puolustus ei ole kummoinen. Toisaalta Iran teki Englantia vastaan kaksi maalia ja osui vielä kerran maalipuihin, joten sen hyökkäyksessä on ainakin jotain ideaa. USA:ta vastaan Walesin puolustus ei tuntunut olevan kasassa oikein missään vaiheessa. Viimeisistä 12 matsista Wales on pitänyt maalinsa puhtaana vain kerran.


Muista kokoonpanoarvioista voi sanoa, että Walesin Ampadun nilkkavamma on tarkkailussa. Iranin veskari Beiranvand joutuu sivuun päävamman vuoksi. Hosseini tulee tilalle.

Vetopuolella kiinnostavin veto on yli 2.5 maalia. Kummankin puolustus on heikonlainen, ja kummankin olisi voitettava. Kerroin on mainio noin 2.50.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.54

Neo.bet - Lue arvostelu

2.54

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.5

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.45

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan