MM-kisat: Yhdysvallat - Wales

Ma 21.11. | klo 21:00 | MM-kisat | YHDYSVALLAT - WALES

Kohde sulkeutuu: 21.11.2022 21:00


Gareth Balen tähdittämä Wales kohtaa MM-avauksessa energisen USA:n!


Jalkapallon MM-kisojen lohko B alkaa maanantaina! Englanti ja Iran käynnistävät lohkon ottelut jo iltapäivällä ja iltaysiltä Suomen aikaa USA ja Wales kohtaavat kertoimien valossa hyvin tasaisessa ottelussa Ahmad bin Ali Stadiumilla Al Rayyanissa. Katsotaan, mistä lähtökohdista joukkueet lähtevät turnaukseen ja avausotteluun!Hallitseva Pohjois- ja Keski-Amerikan mestari Yhdysvallat selvitti karsinnan melko rimaa hipoen, sillä neljänneksi CONCACAFin viimeisessä vaiheessa jäänyt Costa Rica oli lopulta Yhdysvaltojen kanssa tasapisteissä. Harjoitusotteluissa syyskuussa USA pelasi Saudi Arabiaa vastaan tasan ja hävisi Japanille 2-0, mutta pidetään toki treenipelit omassa arvossaan. Gregg Berhalterin ryhmässä on nimittäin ytyä! USA saapui itse asiassa ensimmäisenä joukkueena pelipaikoille Qatariin, joten taloksi on päästy asettumaan kivasti.

Wales-pelissä Berhalterilla on käytössään terve rosteri. Ykkösmaalivahti Matt Turner ja Juventuksen Weston McKennie ovat näillä näkymin pelikunnossa ja ainoastaan Celta Vigoa edustava Luca de la Torre vaikuttaisi olevan hieman puolikuntoinen. Berhalterin joukkue on varsin nuori ja energinen ja Walesia vastaan lähdetään luultavasti prässäämään kovaa ja korkealta.


Vierasjoukkueeksi avauspeliin merkitty Wales selviytyi MM-kisoihin vasta Euroopan jatkokarsinnan kautta. Kyseessä on Walesille ensimmäinen MM-turnaus peräti 64 vuoteen, joten jokapäiväistä herkkua tämä ei Lohikäärmeille ole. Jatkokarsinnassakin jouduttiin vielä jännittämään kunnolla, sillä kisapaikka varmistettiin kesäkuussa Ukrainaa vastaan – Ukraina painoi toisella puoliajalla tuossa ottelussa hurjasti päälle, mutta Walesin puolustus kesti.

Walesin valmentaja Rob Page luottaa jälleen kerran ykköstalismaaniinsa Gareth Baleen, joka itse asiassa tienaa leipänsä tätä nykyä juuri Yhdysvaltojen MLS-liigassa. Joukkueen voisi ehdottomasti sanoa nousevan ja kaatuvan Balen mukana ja sopiikin kysyä, että kuinka paljon Balen varaan voi enää laskea? Walesilla on tietenkin pelaajia muun muassa Englannin Valioliigasta, mutta kokonaisuudessaan joukkue nojaa varsin yksipuolisesti tiiviiseen puolustuspeliin ja vastaiskuihin. Maanantaina Joe Allen voi olla sivussa, sillä keskikenttäpelaaja ei ole vielä täydessä pelikunnossa loukkaantumisensa jäljiltä.

Wales ei kestä mankeliaKertoimien valossa maanantain kamppailu on ennakkoon tasainen ja vähämaalinen. USA ottaa varmasti pallonhallinnan itselleen ja se pyrkii myös prässäämään pallon aikaisessa vaiheessa takaisin itselleen. Wales joutuu ottamaan vastaan pitkiä aikoja ja on vielä hyvin epäselvää, että miten Pagen suojatit kykenevät luomaan vaaraa vastaiskuista. Yhdysvalloilla on hyviä aseita Walesin tiiviin alakerran murtamiseen, joten otetaan jenkkejä näistä lähtökohdista lapulle!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2 Yhdysvallat @2.6

Huti
Mobilebet - Lue arvostelu

2.6

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.56

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.54

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Galaksino - Lue arvostelu

2.45

Galaksino – Pelaa 25€, saat saman suuruisen ilmaisen vedon!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo