Jalkapallon MM-kisat: Finaalin voittaja - Mestari

Su 18.12. | klo 17:00 | Jalkapallon MM-kisat | MESTARI

Kohde sulkeutuu: 10.12.2022 22:00


Brasilialla kelvoton kerroinQatarin MM-turnauksessa on jäljellä kahdeksan joukkuetta. Aika kaivaa parhaat kertoimet maailmanmestarista.
Kaksi joukkuetta nousee esille edelliseltä kierrokselta. Ensin Brasilia pieksi Etelä-Korean 4-1. Ensimmäisellä puoliskolla Brasilia oli leikittelevän ylivoimainen, ja sitten toisella jaksolla se nosti jalan kaasulta. Taukotilanne matsissa oli jo 4-0.
Portugalin loistava peli Sveitsiä vastaan oli iso yllätys. Ronaldo jätettiin penkille, ja hänen tilallaan avauksessa ollut Benfican Goncalo Ramos teki hattutempun Portugalin 6-1 voitossa. Eipä taideta enää Ronaldoa näissä kisoissa avauskokoonpanossa nähdä.

Vetomarkkinoilla Brasilia on ylivoimainen mestarisuosikki. Sen voittokerroin on vain noin 2.70 ja se on varmasti alikerroin, mikä tarkoittaa sitä, että muualta löytyy kyllä fiksua pelattavaa. Mestarijoukkue pelaa vielä kolme matsia, ja jos Brasilia olisi Kroatiaa vastaan 80 prosentin suosikki ja kahdessa muussa ottelussa 60 prosentin suosikki, niin sitten sen mestaruustodennäköisyys olisi noin 29 prosenttia, eli pelattava kerroin olisi parempi kuin 3.45.

Englanti on vetolistoilla vasta viitossuosikki, kerroin on noin 7.50. Sillä on seuraavalla kierroksella vastassa kova Ranska. Vetomarkkinoilla Ranska on suosikki, sen jatkoon pääsystä annetaan noin 1.70 kertoimia. Tämä voisi olla hieman liikaa ranskalaisille kallellaan. Englannin xG-keskiarvot tähän saakka turnauksessa ovat olleet 1.99 - 0.79, ja umpikehnoa USA-ottelua lukuunottamatta se on pelannut hyvin. Viime kierroksen voitto Senegalista oli vakuuttava.

Maguire ja Stones eivät ole olleet katastrofi


Englannin topparikaksikko näyttää paperilla pahalta, mutta se ei ollut Senegalia vastaan minkäänlaisessa pulassa. Hyökkäyspäähän Englannilla on vaihtoehtoja.

Ranskan xGF-lukema tässä turnauksessa on ollut kova 2.36, mutta sen puolustus on kysymysmerkki. Englannin hyökkäys on paras, jonka Ranska on näissä kisoissa kohdannut. Kyllä Ranskaa vastaan Englannille pitää antaa ainakin 45 prosentin todennäköisyys jatkopaikasta. Seuraavalla kierroksella Englannin vastus voisi olla Portugali. Tässä matsissa Englannista on tehtävä suosikki Portugalin murskavoitosta huolimatta. Englannille semifinaaliin todennäköisyydeksi 60 prosenttia. Finaali on aina finaalia, ja siinä voi laittaa melkein joukkueista huolimatta todennäköisyydet tasan 50/50. Näillä lukemilla Englannin mestaruustodennäköisyys olisi 13.5 prosenttia, eli kerroinraja olisi 7.40.


Football’s Coming Home, uskotaan nyt siihen ainakin pikkupanoksen verran. 7.50 on pikkupanoksen paikka, ja jos jostain löytyy enemmän, niin sitten voi panostaa rankemmin.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Englanti @7.5

Mr Green - Lue arvostelu

7.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

7.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

7.00

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

7.00

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan