Yleisurheilun MM: Miesten seiväshyppy

Yleisurheilun MM: Miesten seiväshyppy | 23.7.2022 | 03:25
Kohde sulkeutuu: 25.07.2022 03:25
Miesten seiväshypyssä katseet kääntyvät lähtökohtaisesti eniten luonnollisesti Armand Duplantisiin. Maailmanennätyskin, käytännössä siis tulos 621, on mahdollisuuksien rajoissa.

Ruotsalaisen jääminen ilman maailmanmestaruutta olisi yksi kisojen suurimmista yllätyksistä. Hän on korona-aikana voittanut useita kymmeniä kilpailuja ja ollut muilla sijoilla äärimmäisen harvoin.

Tietyllä tavalla käy sääliksi esimerkiksi Chris Nilseniä & Thiago Brazia. Laadukkaat urheilijat jäävät yleisesti täysin Duplantisin varjoon.

Urheilun ja loppusijoitusten kannalta kiinnostavinta antia kisassa onkin taistelu muista mitaleista. Siinä Nilsen on vahvasti niskan päällä Braziin verrattuna. Yhdysvaltalaisen tulostaso on ollut kesän aikana brassia parempi.

Kertoimissa on hajontaa. Yli 1,5 riittää pelivalintaan.Viime vuonna Tokion olympialaisissa nähtiin tasokas seiväsfinaali. Seitsemän miestä ylitti vähintään 580, ja Nilsen haastoi Duplantista niin paljon kuin hänen rahkeissaan oli siinä vaiheessa varaa. 597 oli ja on yhdysvaltalaisen ennätys.Braz päätyi pronssille 587:llä. Seiväshypyn kokonaistasokin on ylivoimaisen keulakuvan takana hyvin positiivinen. MM-kisojen karsinnasta vaadittiin finaalipaikkaan kova tulos 575.

Kolme selvisi ilman pudotuksia


Toisaalta mitalien kannalta realistiset mahdollisuudet on varsin harvalla. Nilsen on hyvin todennäköisesti himmeämmällä mitalilla, ja pronssiehdokkaat ovat lähtökohtaisesti Braz sekä Filippiinien Ernest John Obiena.

Täysin ilman pudotuksia karsinnasta selviytyivät Duplantis, Nilsen ja saksalainen Oleg Zernikel. Hänen kohdallaan liikuttaneen 575:ssä kuitenkin aika lailla maksimikorkeuksissa.Nilsen ja Braz eivät ole tällä kaudella kohdanneet juurikaan samoissa kilpailuissa. Näin tapahtui Tukholman Timanttiliigassa, jossa rimaa nostettiin varsin korkealle varsin monta kertaa. Molemmat päätyivät tulokseen 593, mutta Nilsen oli parempi vähempien pudotusten perusteella. Hän pudotti kyseiseen 593:een mennessä vain kerran, Braz neljästi.

Nilsen on ollut huomattavasti varmempi


Yleisestikin Nilsen on ollut tällä kaudella huomattavasti varmempi hyppääjä. Hänen kilpailutuloksensa ovat olleet lähes jatkuvasti 580:n paremmalla puolella. Braz jäi puolestaan Oslon Timanttiliigassa 560:een ja Pariisissa niinkin matalalle kuin 550:een. Sitä kautta myös loppusijoitukset olivat huomattavasti heikompia kuin mihin brassi on tottunut.

Vielä hallikausi sujui paremmin, ja tuloksena oli muun muassa oma ennätys 595.


Nilsenillä on mainio tilaisuus uusia olympialaisten hopeamitali kotiyleisön edessä.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Chris Nilsen sijoittuu paremmin kuin Thiago Braz @1.52

Osuma
Bet Dukes - Lue arvostelu

1.52

Bet Dukes - Tutustu uutuussivustoon ja ota bonus haltuun!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.28

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.28

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä