Yleisurheilun MM: naisten keihäänheitto

Yleisurheilun MM | Naisten keihäänheitto | 21.7.2022 | 01.20
Kohde sulkeutuu: 21.07.2022 01:20
Naisten keihäänheitto on koko näiden yleisurheilun MM-kisojen ennalta kimurantein kohde ainakin maailmanmestaria veikatessa. Vedonlyöntiyhtiöt laskevat vähintään muutaman prosentin voittomahdollisuuden peräti yhdelletoista heittäjälle!

Voittajaa on periaatteessa mahdotonta veikata. Ulkoratakauden tilastoissa esimerkiksi sijojen 5-11 henkilöt ovat noin metrin sisällä toisistaan. Lisäksi osa tilastokärjistä ovat muuten sesongin aikana olleet kaikkea muuta kuin vakuuttavia suorittajia.

Kun ykkössijasta tällaisen tasaisuuden kilpailijajoukossa puhutaan, on hyvä nostaa esille sellainen urheilija, joka pystyy satunnaisesti hyvin pitkiin heittoihin. Tämä määritelmä pätee täydellisesti Maggie Maloneen, jonka urakaari on ollut hyvin mielenkiintoinen.

Erityisen pitkiä heittoja ei elämässä ole montaa, ja tällä kaudella hän on saanut ylipäänsä tuloksen tasan kerran. Kyseinen tulos onkin sitten kauden pisin naisten 600 gramman keihäällä heittämä suoritus.

Kun Malone pääsee tutulle kentälle ja kotiyleisön eteen, on nimenomaan voitto sellainen vetokohde, johon kannattaa 5,5:n kertoimella tarttua.Malone kiskaisi 13. kesäkuuta Burnabyssä neljännellä kierroksella tuloksen 65,73. Mikään muu hyväksytty heitto ei kantanut lukemia 58,01 pidemmälle.

Yhdysvaltain mestaruuskilpailuissa hän jäi kokonaan ilman tulosta. Nainen valittiin kuitenkin MM-kisoihin.

Keihäs on kantanut uralla vain kolmesti yli 64 metrin, mikä on 28 vuoden iässä kovin vähän. Toisaalta asia ei ole mikään ihme: vuosilta 2018 ja 2020 ei ole lainkaan kilpailutuloksia.Niinpä viime vuosi oli kokonaisuutena hänelle tähän asti ylivoimaisesti paras. Silloin löytyi jo tasaisuuttakin, ja kruunuiksi tuli kaksi Yhdysvaltain ennätystä kesän aikana. Tällä hetkellä voimassa oleva on metreissä 67,40.

Kyseessä on siis todellinen jokerikortti, joka voi aivan hyvin jäädä karsintaan tai voittaa maailmanmestaruuden.

Olympiatähdillä on ollut hankalaa


Entä sitten muut kilpailijat? Yhdistävä tekijä melko monella on se, että vaikeaa on tällä kaudella ollut.

Vedetäänpä tiskiin tai siis vihjeeseen nimet, jotka voivat onnistuessaan aivan realistisesti kilvoitella mitaleista. Malone, Christine Hussong, Lyu Huihui, Liu Shiying, Maria Andrejczyk, Kara Winger, Elina Tzengko, Kelsey-Lee Barber, Haruka Kitaguchi, Nikola Ogrodnikova, Sara Kolak.

Toista varteenotettavan kiinalaiskilpailijan nimeä lainaten: Huihui, miten pitkä lista!Hussong on ollut tällä kaudella tasaisen varma, mutta yli 65 metrin ja enimmäkseen myös yli 63,5 metrin huippuheitot ovat jääneet puuttumaan. Viime vuoden olympiavoittajalla Liu Shyinginllä ei ole kaudelta ainuttakaan kilpailutulosta, ja olympialaisissa kaikki meni uskomattomalla tavalla nappiin kauden yleiseen tulostasoon verrattuna.

Jokerista ässä


Kara Wingeriin pätevät pitkälti samat sanat kuin Hussongiin, Andrejczykiin taas jossain määrin identtiset määreet kuin Shyingiin. Puolalainen olympiahopeamitalisti on kisannut vain kahdesti ja jäänyt molemmilla kerroilla sentilleen samaan tulokseen 57,53.


Paljon kisannut vasta 19-vuotias Tzengko on toistaiseksi ollut yhden 65,40-metrisen heiton ihme. Kyllä se on niin, että Maggie Malonesta rakennetaan jokerikortin sijaan voittava ässä.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Maggie Malone voittaa kilpailun @5.5

Huti
Betfair - Lue arvostelu

5.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

4.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Play - Lue arvostelu

4.5

Mr Play - uudelle sivustolle 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

4.5

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä