Mestarien Liiga: MOL Vidi - Ludogorets | Kiitos ja näkemiin!

Julkaistu: 31.07.2018 01:02


Mestarien Liiga: MOL Vidi - Ludogorets | Kiitos ja näkemiin!
Mestarien Liiga | MOL Vidi - Ludogorets | 21:00
Royal Panda Royal Panda
MOL Vidi, Unkarista ja Ludogorets, Bulgariasta kohtaavat UCL-karsintojen toisella kierroksella otteluparin jälkimmäisessä osassa Puskas Akademia Pancho Arenalla, Felcsutissa keskiviikkona.

Avausosassa joukkueet tuijottivat hieman yllättäen kiikareita Razgradissa, mutta tänään jatkopaikan ollessa konkreettisesti molemmilla yhden pallon päässä taivas repeää.

Vidi oli tiukalla jatkopaikan suhteen jo ensimmäisellä kierroksella luxemburgilaista Dudelangea vastaan, mutta kömpi kuin kömpikin jatkoon yhteismaalein 3-2.

Ludogorets ei jättänyt puolestaan omassa parissaan Crusadersia vastaan selittelyille sijaa: yhdeksän maalin yhteistulos hakee vertaistaan.

Vidi on vahva kotijoukkue. Ei kuitenkaan niin vahva, että Ludogorets taipuisi purematta. Bookkerit ovat myös kaikessa nokkeluudessaan tämän tiedostaneet ja balkanilaisten kertoimet on painettu alas.

Rolle-setä panostaa maalimääriin, joista sentään maksetaan ruhtinaallisesti. Toisen joukkueen saadessa avausmaalin ryöpsähtää peli auki ja ketsuppipullosta tulvii lisää ammennettavaa mikä sopii mainiosti kokonaispakettiin. Kiitos ja näkemiin!
Bethard tarjoaa laadukkaan kattauksen vedonlyöntiä sekä kasinopelejä. Pelivalikoima on yksi markkinoiden laajimmista ja jokainen löytää varmasti omat lempikohteensa sivustolta. Bethard tarjoaa 100% / 100€ ensitalletus bonuksen. Lue Bethardin arvostelu täältä >>

Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään yli 2.5 maalia @2.16

Comeon! - Lue arvostelu

2.16

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.15

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.15

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.10

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan