MM-karsinnat: Moldova - Skotlanti

MM-karsinnat | Moldova - Skotlanti | 19:00 | 12.11.2021
Kohde sulkeutuu: 12.11.2021 19:00
Moldova on kehno joukkue, tuskin se juurikaan saa maalipaikkoja aikaiseksi, kun vastassa on nousussa oleva Skotlanti.Skotlanti on nousussa oleva futismaa. Se on nyt karsintalohko F:ssä kakkosena. Tanska on karkumatkalla puhtaalla pelillä, ja Skotlannin saldo on 5-2-1. Mitä todennäköisemmin Skotlanti menee MM-kisoihin. Israel on kolmosena neljän pisteen päässä.

Moldova on lohkon heittopussi. Sillä on kahdeksasta ottelusta vain yksi tasuripiste, joka tuli kotikentältä pikkuista Färsaarta vastaan. Färsaaret oli maaliskuisessa matsissa oikeastaan se parempi joukkue, niin luulisi Skotlannin olevan nyt selvästi niskan päällä.

Skotlanti oli viime kesän EM-kisoissa ensimmäistä kertaa arvoturnauksessa 23 vuoteen. Kesällä paras tulos oli maaliton tasuri Englantia vastaan, mutta Skotlannin joukkue oli tuolloin vielä keskeneräinen. Steve Clarken manageroimana Skotlanti parantaa jatkuvasti.

Skotlannin joukkueessa on vielä nuoria ja nousevia pelaajia, ja se lupaa hyvää. Billy Gilmour on ollut heikko Norwichissa, mutta Skotlannin maajoukkueessa hänestä on tullut keskikentän moottori. Viime maaotteluissa Itävaltaa ja Israelia vastaan Gilmour on kontrolloinut keskikenttää ja tuonut koko joukkueeseen tasapainoa. Skotlannilla ei ole aikoihin ollut Gilmourin kaltaista pelaajaa keskikentällä. Celticin Callum McGregor on hyvä aisapari Gilmourille. Edellä mainitun kaksikon edessä pelaa Aston Villan John McGinn, ja hänkin on ollut hyvä maaotteluissa.

Parempi kuin osiensa summa


Vaikka Skotlannilla ei juurikaan ole ryhmässä maailmanluokan tähtiä, ellei sitten Liverpoolin laitapakkia Andy Robertsonia lasketa tällaiseksi, niin joukkueessa on hyvä tasapaino. Ryhmä on parempi kuin osiensa summa, aivan kuten Suomikin parhaimmillaan.Moldova on heikko ryhmä. Se hävisi kotikentällään kuukausi sitten Tanskalle 0-4, ja aivan hyvin ero olisi voinut olla isompikin. Moldova ei saanut ottelussa aikaan yhtä ainutta laukausta, ja Tanska laukoi 21 kertaa.

Kokoonpanoissa tuskin on mitään yllättävää. Skotlannin Fraser on sivussa loukkaantumisen vuoksi, ja Dykes sekä Christie ovat pelikiellossa.
Moldonva joukkueesta Olympiakoksen pakki Reabciuk on pelikiellossa, ja se entisestään heikentää joukkuetta.


Skotlannin voittokerroin on noin 1.20 ja se on aivan kohdallaan. Moldova alle 0.5 maalia saa kertoimeksi hieman alle 1.60. Eihän se paljon ole, mutta sillä mennään. Tuskin kotijoukkue montaa kutia saa aikaiseksi. Itävaltaa vastaan se sai yhden maalia kohti.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Moldova alle 0.5 maalia @1.57

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.57

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.53

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.53

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.52

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.52

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders