NHL: Montreal Canadiens - Anaheim Ducks | Ankkojen tuskalle jatkoa?

Julkaistu: 05.02.2019 15:11


NHL: Montreal Canadiens - Anaheim Ducks | Ankkojen tuskalle jatkoa?
NHL | Montreal Canadiens - Anaheim Ducks | 02.30
Montreal Canadiens isännöi Anaheim Ducksia yön NHL- kierroksella.

Montreal lähtee matsiin itäisen konferenssin neljänneltä sijalta, 53 matsia on tuottanut joukkueelle 64 pistettä. Viidestä edellisestä matsistaan Montreal on voittanut kolme, edellisellä kierroksella joukkue kaatoi jatkojen jälkeen kotonaan Edmontonin numeroin 4-3.

Anaheimin on matsiin lähdettäessä läntisessä konferenssissa sijalla 13, 53 matsia on tuottanut joukkueelle 51 pistettä. Viidestä edellisestä matsistaan ankkalauma on voittanut vain yhden ja lähtee matsiin neljän matsin tappioputkessa, edellisellä kierroksella joukkue jäi Toronton jyrän alle numeroin 6-1.

Suurella todennäköisyydellä aloittavat maalivahdit matsissa ovat Price ja Gibson. Illasta toiseen vierasjoukkue Anaheim tarvitsee Gibsonilta jumalmoodia taistellakseen pisteistä, eikä tämäkään matsi varmasti tuo poikkeusta asiaan.

Montreal lähtee matsiin ansaitusti suosikkina, joukkue on hyvillä otteilla noussut sarjataulukossa ja napsii hyvällä tahdilla pisteitä. Tänään joukkueelle tulee vastaan hurjassa suossa rämpivän ankkalauman, Ducks on edelliseen kolmeen matsiin laskenut 20 maalia ja hyökkäyspeli on yskinyt. Jo pelkästään Montrealin voitolle tarjoillaan yllättävän hyvää kerrointa, mutta me uskomme siihen että isännät eivät anna ankoille tänään lainkaan mahdollisuuksia!

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Montreal Canadiens -1.5 @2.63

Jetbull - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.59

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.59

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.59

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan