CHL: Mountfield HK - Djurgården | Panokset tapissa!

Julkaistu: 13.01.2020 15:15


CHL: Mountfield HK - Djurgården | Panokset tapissa!
CHL | Mountfield HK - Djurgården | 19.00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Mountfield HK ja Djurgården ratkovat CHL:n finaalipaikan kohtalon huomisessa välierien toisessa osassa, ensimmäisen osan voitti vieraskentällä Mountfield HK numeroin 3-1.

Mountfield lähtee matsiin hyvässä vireessä, joukkue on viidestä edellisestä ottelustaan voittanut peräti neljä ja kymmenestä edellisestä ottelustakin voittoja on tarttunut matkaan kuusi. Isäntien tie välieriin on ollut vakuuttava, neljännesvälierissä joukkue pudotti jatkosta Mannheimin yhteismaalein 1-2 ja puolivälierissä Mountfieldin joutui paremmakseen toteamaan Zug yhteismaalein 1-5.


Djurgårdenin formi matsiin tultaessa on kohtalainen, viidestä edellisestä kamppailusta on voittoja tullut kaksi ja kymmenestä edellisestä voittoja on tullut plakkariin viisi. Vieraiden matka välieriin oli sekin vakuuttava, ensimmäisellä pudotuspelikierroksella joukkue pudotti jatkosta Skellefteån numeroin 4-7 ja puolivälierissa joukkueen jalkoihin jäi München numeroin 8-1.

Isäntien paras pistemies matsiin lähdettäessä on hyökkääjä Matej Chalupa tehoin 4+0, vieraiden vastaava on puolustaja Olle Alsing tehoin 0+6.

Tehokas hyökkäys vs vahva puolustus!


Mountfieldilla on turnauksen vakuuttavin puolustus ja myös pudotuspelien maaliero osoittaa tämän, pudotuspelien viiden ottelun maaliero on joukkueen hyväksi komea 10-3. Djurgården sen sijaan on enemmän juhlinut kamppailuissa maaleilla, pudotuspelien maaliero on joukkueen hyväksi 16-8. Ensimmäisessä välierässä vahva puolustus voitti tehokkaan hyökkäyksen, muutos tähän on tultava mikäli Djurgården aikoo finaalipaikasta taistella.

Kuten jo ensimmäisessä osassa nähtiin, on isäntien puolustusta vaikea murtaa ja siihen uskomme tässäkin kamppailussa. Mountfield pääsee otteluun hyvistä asemista ja tuskin muuttaa aiempiin otteluihinsa nähden yhtään mitään. Lähdemmekin hakemaan rahastusta vähämaalisella taistolla, turnauksen parhaan puolustuksen omaava kotijoukkue pyrkii pitämään maalimäärän pienenä ja uskomme myös näin käyvän. Alle neljän ja puolen maalin taistosta tarjoiltava yli kahden kerroin maistuu hyvältä!

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Alle 4.5 maalia @2.22

Olybet - Lue arvostelu

2.22

Olybet - Lunasta 50€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.2

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.2

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.2

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.17

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.17

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.17

Betsafe tarjoaa uuden 400% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - vahvaa vedonlyöntiosaamista!Lue arvosteluSiirry pelaamaan