Counter Strike - ECS Kausi 7 Eurooppa: mousesports - fnatic

Julkaistu: 16.03.2019 11:04


Counter Strike - ECS Kausi 7 Eurooppa: mousesports - fnatic
Counter Strike - ECS Kausi 7 Eurooppa | Mousesports - Fnatic | 21:30
Nordicbet Nordicbet
ECS Eurooppa-sarjan 7 kausi on käynnissä ja vedonlyönti kohteeksemme otimme Mousesportsin ja Fnaticin ottelun. Mousesportsin maailmanlistansijoitus on tällä hetkellä 20 ja ruotsalainen fnatic löytyy listan sijalta 14. Ottelu pelataan best of 3 systeemillä, jolloin siis ensiksi kaksi karttaa voittanut joukkue vie sarjapisteet nimiinsä. ECS pelataan tässä kohtaa online peleinä, joka tuo oman mielenkiintoisen mausteensa otteluun.

Vedonlyöntivälittäjät ovat seuranneet tilannetta ehkä hieman huonosti, sillä mousesportsin rosteri on kuukausi takaperin uudistunut lähes täysin ja muunmuassa suomalaistähti Miikka "suNny" Kemppi on jättänyt joukkueen. Porukasta on kaikonnut myös maailman top 5 AWP-pelaajaa Tomáš "oskar" Šťastný, ja tilalle ollaan saatu ns. tusina pelaajia.

Fnatic taas porskuttaa ilman pelaaja vaihdoksia eteenpäin ihan mesevällä rosterilla. Pelit ovat sujuneet hiukan ailahdellen, mutta tässä pelissä ei ennakkosuosikista sinäänsä pitäisi olla epäilystäkään.

Bookerit hakkaavat kuitenkin mousesportsille pienempää kerrointa, ja fnaticin kerroin on vähintäänkin kohtuullinen suoralle voitolle. Tästä kohteesta pitäisi helposti saada lähes tuplattua omasijoituksensa.

Voita ENCE:n pelipaita nimmareilla!


Haluatko itsellesi suomalaisen CS:GO-joukkue ENCE:n pelipaidan nimikirjoituksilla? Joukkueen sponsori Rizk laittaa pelipaidan jakoon niiden pelaajien kesken, jotka maaliskuun loppuun mennessä lyövät minkä tahansa esports vedon! Luo siis pelitilisi ja lyö mikä tahansa esports-veto ja olet mukana arvonnassa!
rizk: siirry sivustolle lyömään esports-vetosi tästä >>

Pelivalintamme:

fnatic @1.95

Rizk - Lue arvostelu

1.95

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.95

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan