ELEAGUE Major 2018 Main Qualifier: mousesports - Natus Vincere

Julkaistu: 13.01.2018 15:13


ELEAGUE Major 2018 Main Qualifier: mousesports - Natus Vincere
ELEAGUE Major 2018 Main Qualifier | mousesports - Natus Vincere | 18:15

Kumpikaan ei ollut eilen täysin vireessä joten tänään voidaan olettaa tasaista vääntöä
LeoVegas LeoVegas
1-0 tilanteessa olevien pelit avaavat eurooppalainen mousesports ja ukrainalainen NaVi. Kummatkin pistettiin eilen ihmeen tiukoille, kun Avangar pisti kovaa kampoihin mouzille, mutta toisella puoliskolla hiirilauma karkasi liian isoon johtoon ja sulki pelin 16-12. NaVi oli myös myös tiukilla ensimmäisen puolen omasta pelistään, kun Qbf:llä pelitti ct-puoli, mutta peli karkasi käsistä toisella puoliskolla, jonka NaVi vei nimiinsä 8:1 ja voitti koko pelin lopulta 16-8. Molemmilla tiimeillä oli selvästi vähän kankeutta pelissä ja varsinkin NaVi pelasi hyvin pelkäävästi alkuun. Tänään on kuitenkin molemmilla varmasti eri ajatusmalli pelissä mukana ja nähdään sitä mitä näiltä tiimeiltä voidaan odottaakin.

Sunny ja Styko olivat eilen vähän hukassa, mutta chrisJ toi esiin omaa osaamistaan ja oli johtamisen lomassa myös tiiminsä vahvin yksilöllisesti. Oskar ja ropz tavalliseen tapaansa ratkoivat kierroksia itsekseen ja tänäänkin tulevat olemaan iso uhka NaVille. NaVilla taas tavalliset tähdet s1mple ja electronic johtivat tiimiään voittoon, mutta nyt myös väläytteli flamie. Alkuun koko tiimin peli takkuili niin kuin edellä mainittiin ja Edward ei tästä missään kohtaa palautunut pelin edetessä. Hän useaan otteeseen pelissä teki turhia virheitä ja tämä maksoi tiimille kierroksia. Myöskään tähän ei auttanut se, että QBF pelaajat osuivat ensimmäisellä puoliskolla melkein kaiken.

Mousesports bannaa karttoja usein niin että ottaa ennemmin vastustajilta hyviä karttoja pois, joten uskoisin että tänään he ottavat pois overpassin ja infernon. Inferno on hyvä heille, mutta NaVi on siinä melkein vahvimmillaan. NaVilta nähdään cache ja cobblestone joten tänään tullaan ajautumaan nukeen tai mirageen.

Zeusin pelityyli yleensä on pelata hitaasti ja iskeä vasta kierroksien viimeisillä sekunneilla. Mousesportsin kaltaista tiimiä vastaan tämä voi kostautua erittäin kovaa ja uskoisin että tänään molempien tiimien tähdille annetaan tilaa ja he luovat avauksia peliin ja kunnon taktiikat jätetään toiselle päivälle. Karttaetu ei tule menemään kummallekaan ja tiimit taidoiltaan ovat hyvin samaa tasoa niin en olisi yllättynyt, jos tänään mentäisiin pidemmän kaavan kautta hakemaan voittajaa.
Vedonlyöntimarkkinoiden uusin tulokas on Toto2! Testaa täysin uutta sivustoa 100% bonuksella aina 50€ asti. Lisäksi saat vielä 100% ravibonuksen aina 30€ asti. Toto2 onkin erikoistunut juuri loistaviin ravikohteisiin sekä kertoimiin ja siltä löytyy täysin oma "raviurheilu" -osionsa. Lue lisää tuliterästä sivustosta täältä->>

Toto2

Pelivalintamme:

Kierrokset: Over 26.5 @1.90

Betser - Lue arvostelu

1.90

Uudelle sivustolle 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.87

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.87

Vasta avattu sivusto! Hyödynnä 100% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Toto2 - Lue arvostelu

1.86

Toto2 - Lunasta 50€ uudelle sivustolle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.80

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.80

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.80

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.75

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan