Lohkovaihe: Mulhouse - LP Salo

Lohkovaihe | Mulhouse - LP Salo | 23.11.2021 | 20:00
Kohde sulkeutuu: 23.11.2021 20:00
Naisten Mestarien liigan lohkovaihe alkaa LP Salon - kotimaansa kentillä LP Viestin - osalta tiistaina Ranskassa. Vastaan asettuu sikäläisessä liigassa toisena oleva Mulhouse.

Tasoero on kyllä suuri kotietuineen, mutta ei nyt sentään kerroinasetelman mukainen. Jotkut vetofirmat eivät suostu tarjoamaan edes 1,01:n voittokerrointa ranskalaisille. Suurimmat hurjastelijat hakevat vielä suurempia yllätysnumeroita, mutta jo salolaisten yhden erän voittokin toisi mukavasti rahaa takaisin.

Lohkovaiheessa kukin joukkue pelaa kuusi ottelua. LP Salon osalta jatkopaikkahaaveita on lähes täysin turhaa elätellä, sillä paikka pudotuspeliauringossa on tarjolla käytännössä vain maailman huippujoukkueille. Siihen kategoriaan kuuluu ehdottomasti turkkilainen Vakifbank, joka saapuu Saloon joulukuun alkupuolella.

Millään muotoa helppoja sarjapisteitä ei ole tarjolla Mulhouselta tai italialaiselta Monzaltakaan. Ranskan liiga on merkittävästi Suomen Mestaruusliigaa parempi, ja Mulhouse on siis tehnyt omassa sarjassaan vahvaa jälkeä yhdeksällä voitolla kymmenestä ottelusta.

Joka tapauksessa kyseessä on vastustaja, jonka kohdalla LP Salo voi edes haaveilla suhteellisen tasaisesta ottelusta. Ero Vakifbankiin tiivistyy siinä, että sen joukkueen tähti on yksi maailman parhaista pelaajista, ruotsalaishakkuri Isabelle Haak. Mulhousen huippua on puolestaan Isabellen isosisko Anna, jonka pelillinen taso ei ole lähelläkään Isabellea.

Niinpä joukkue ei ole mikään maaginen kone. Viimeisin ottelu päättyi niukkaan 3-2-voittoon Paris St-Cloudea vastaan.

Vakifbank ja Mulhouse kohtasivat myös viime kauden lohkovaiheessa, jolloin Vakifbank voitti molemmat ottelut 3-0.Yllättävänkin hyvä LP Salo


LP Viesti on puolestaan tehnyt odotettuakin parempaa jälkeä Mestaruusliigassa. Se on menettänyt vain yhdessä neljästätoista ottelusta sarjapisteitä, eli 13 ottelua on päättynyt sen eduksi joko 3-0 tai 3-1.

Viimeisimpänä meni nurin viime kauden runkosarjan paras joukkue LP Kangasala yllättävän selvällä erolla, kun Salohallin kotijoukkue vei voittoeränsä 3-1-tuloksessa varsin selvästi.

Viestin viime kautta parempi peli perustuu tiettyjen pelaajien kehittymiseen. Hakkuri Iina Andrikopoulou tekee hyökkäyksissään jälkeä, jollaista on Mestaruusliigassa harvoin nähty. Lisäksi yleispelaajaksi Pölkky Kuusamosta siirtynyt Jessica Kosonen on onnistunut hyvin.

On kuitenkin selvää, että Mestarien liigaan mentäessä joukkueen kyvyt ovat erittäin rajalliset. Tämä on näkynyt aiemmissa vastaavan tason seikkailuissa. LP Salo on pelannut Mestarien liigan lohkovaiheessa 12 ottelua ja hävinnyt ne kaikki. Myös viimeisimmissä karsintapeleissä tie nousi muutama kausi sitten pystyyn.

Joko tulisi ensimmäinen voitto?


Kaudella 2014-2015 joukkue oli Mestaruusliigassa täysin ylivoimainen ja kenties jopa nykyryhmää tasokkaampi. Silti voittoja ei maailmantähtien joukossa irronnut, ja ne jäivät vielä kauemmas kaudella 2019-2020.

Nea Haataisen poissaolo vaikuttaa hieman hyökkäystehoihin, joiden riittävyys on etukäteen ajateltuna suuri kysymysmerkki myös Mulhousea vastaan. Salolaisten yleispelaaja Elena Becheva on parantanut vaikean alkukauden jälkeen suorittamistaan - jo Ranskassa tarvitaan vielä parempaa kuin lauantaina Kangasalaa vastaan saatiin.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

LP Salon voitto +2,5 erän tasoituksella @3.29

Osuma
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

3.29

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.04

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.7

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

2.7

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.7

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä