CHL: München - TPS | Maaliverkot kovilla!

Julkaistu: 02.09.2018 01:37


CHL: München - TPS | Maaliverkot kovilla!
CHL | München - TPS | 18.00
München saa vieraakseen TPS:n CHL:n toisella ottelukierroksella.

Isännät aloittivat CHL- taipaleensa 4-3 kotivoitolla Yunost Minskistä. Joukkueen tehomiehiä kamppailussa olivat kanadalaishyökkääjät Parkes ja Voakes, kumpikin peluri maalasi matsissa kahdesti ja siivittivät näin joukkueensa voittoon.

München lähtee matsiin hieman alavireisessä vireessä, joukkue on voittanut edellisestä viidestä matsistaan kaksi. Saa nähdä lähteekö joukkueen kurssi ylöspäin TPS:n kustannuksella.

TPS aloitti urakkansa CHL:ssä taipumalla Malmön käsittelyssä numeroin 8-4, TPS:n tehomiehenä kamppailussa hääri hyökkääjä Budish tehoin 1+1.

Kun tarkastelee ensimmäisen CHL- matsin ohella myös viimeisimpiä harjoitusmatseja, niin on helppo huomata missä TPS:n ongelmat tällä hetkellä piilevät. Joukkue on hävinnyt kolme viimeisintä kamppailuaan ja omissa on kolissut näissä kamppailuissa yhteensä peräti 18 kertaa.

TPS lähtee matsiin suosikkina vaikka joukkueen peli onkin hieman sekaisin, omissa kolisee julmettuun tahtiin ja kolmesta viimeisestä matsista on tullut turpaan. Isännät aloittivat taipaleensa voitolla, vaikka joukkueen peli ei siinä matsissa vakuuttanut. Tästä kamppailusta onkin vaikea lähteä voittajaa hakemaan, luotetaan siis rahastuksessa maalimääriin. Molemmat joukkueet ovat kovalla kädella maaliverkkoja rankaisseet, enkä näe syytä sille miksi niin ei kävisi tässäkin matsissa!

Lue myös: Katso TPS:n CHL-ottelu ilmaiseksi!


Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Over 5.5 maalia @1.91

Nordicbet - Lue arvostelu

1.91

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.91

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.85

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan