Timanttiliiga Oslo: N Kuula - voittaja

Julkaistu: 13.06.2019 11:12


Timanttiliiga Oslo: N Kuula - voittaja
Timanttiliiga Oslo | N Kuula - voittaja | 20:15
Yleisurheilun Timanttiliiga pysähtyy torstaina Oslossa. Legendaarisen Bislettin stadionilla on taatusti tiedossa huimat karkelot, stadion on ensimmäistä kertaa Timanttiliigan historiassa loppuunmyyty jo kauan ennen tapahtumaa.

Naisten kuula ei ole isäntäväen papereissa lajina sieltä kiinnostavimmasta päästä, mutta se ei tarkoita etteikö lajissa olisi tarjolla hyvä pelikohde. Lajin viime aikojen hallitsija, Kiinan Lijiao Gong, on itseoikeutettu suosikki jokaisessa kisassa johon nainen osallistuu. Kuitenkaan erot eivät tälläkään kertaa ole niin isot, että 1.45-tasoiset kertoimet olisivat kiinalaisen osalta oikeutettuja.

Ykköshaastaja, ja myös meidän pelivalintamme, on USA:n Chase Ealey. Mielettömän tulosparannuksen tälle kaudelle tehnyt Los Alamosin tykki voitti kaikki kovimmat kilpakumppaninsa jo Shanghain osakilpailussa toukokuun puolivälissä. Ealey kilpaili viimeksi Turussa Paavo Nurmi Gamesissa tiistaina työntäen varsin kelvollisesti 19.38. Tuloksella irtosi luonnollisesti myös kisan voitto.

Kolmas edes jotenkin mahdollinen voittajaehdokas voisi olla Christina Schwanitz. Kokenut saksalainen on löytänyt alkukauteen ihan hyvää rytmiä, mutta voitto vaatisi kyllä suurella todennäköisyydellä sekä Gongin että Ealeyn suurta epäonnea.

Gong on suosikki, muttei Ealey kovin paljoa ole etukäteen perässä. Päivän kunto ratkaisee ja kyllä Ealey siinä vähintään kerran neljästä on edellä.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Chase Ealey @4.50

Mr Green - Lue arvostelu

4.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

4.50

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.50

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan