Shanghai Timanttiliiga: N Seiväs - Voittaja

Julkaistu: 18.05.2019 10:38


Shanghai Timanttiliiga: N Seiväs - Voittaja
Shanghai Timanttiliiga | N Seiväs - Voittaja | 19:35
Unibet Unibet
Yleisurheilun Timanttiliiga jatkuu lauantaina Shanghain osakilpailulla. Ilta on jälleen pullollaan hienoja kilpailuja, yksi pelillisesti mielenkiintoisimmista on naisten seiväshyppy.

Hallitseva Timanttiliigan mestari Kreikan Katerina Stefanidi on ollut suurissa vaikeuksissa hallikaudella. Glasgown halli-EM:ssä Stefanidi jäi neljänneksi tuloksella 4.65m ja näyttääkin siltä, että "Lentävä Kreikkalainen" ei ole lainkaan samassa kunnossa kuin viime kauden lopulla. Hallitseva olympiavoittaja, maailmanmestari sekä Euroopan mestari on varmasti taas viimeistään syksyn arvokisoissa rautaa, mutta nyt kunto ei vaikuta kummoiselta.

Kovin haastaja ja itse asiassa kilpailun selvä suosikki on USA:n Sandi Morris. Jenkkitähti voitti Birminghamin sisäratojen maailmanmestaruuden kovalla tuloksella 4.95m, joka oli samalla viime vuoden kovin noteeraus. Viime kuussa Morris avasi kautensa varsin lupaavasti hyppäämällä 4.76m ja tästä nainen todennäköisesti vain parantaa kauden edetessä.

Muista kärkipään hyppääjistä oikeastaan vain Holly Bradshaw vaikuttaa potentiaaliselta parantajalta, mutta suurella todennäköisyydellä Shanghain osakilpailun voitto ratkaistaan Morrisin ja Stefanidin kesken. Näistä kahdesta Morris on paljon paremmassa vireessä ja hyvä haku osakilpailuvoittoon.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Sandi Morris @2.75

Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan