Naisten jalkapallon EM-turnaus: Englanti N - Espanja N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Englanti N - Espanja N | 22:00 | 20.7.2022
Kohde sulkeutuu: 20.07.2022 22:00
Englanti on noussut vetomarkkinoiden ykkössuosikiksi, ja se on aivan kohdallaan. Joukkue on ollut tähän saakka kisojen selvästi vakuuttavin.Ennen naisten EM-turnauksen alkua Espanja oli mestaruuskertoimissa ykkönen. Nyt tilanne on keikahtanut niin, että Englanti on yleisesti ykkössuosikki eikä Espanja ole edes top kolmosessa.

Mestaruuskertoimien heilahtelu oli aivan kohdallaan. Englanti pelasi virheettömän alkulohkon, kun taas Espanja hieman kompasteli.
Englanti aloitti turnauksen hivenen ehkä hermostuneesti, kun Itävalta kaatui vain 1-0 Beth Meadin maalilla. Aineksia parempaan kyllä oli, Infogolin laskuissa Englanti vei ottelun xG:t 2.63-0.43.
Seuraavassa matsissa sitten ketsuppipullo aukesi oikein kunnolla, kun Norja meni nurin 8-0. Norja ei ole heikko joukkue, mutta silti se oli täysin vastaantulija. Englanti vei xG:t 6.07-0.52. Alkulohkon viimeinen matsi heikkoa Pohjois-Irlantia vastaan oli läpihuutojuttu, Englanti voitti 5-0.

Kolmessa alkulohkomatsissa Englannin maaliero oli siis huima 14-0. Koskaan ennen ei joukkue ole EM-kisoissa ollut yhtä ylivoimainen alkulohkossaan.

Espanja aloitti kisat voittamalla Suomen 4-1. Ensimmäisellä minuutilla Linda Sällström teki Suomen maalin, mutta loppupeli oli Espanjan hallussa. XG:t menivät espanjalaisille 3.70-0.51.
Toisessa lohkomatsissa Espanja hävisi Saksalle, vaikka se voitti xG:t 1.48-0.94. Jatkopaikan Espanja varmisti voittamalla viimeisessä ottelussaan Tanskan 1-0. Voittomaali tuli vasta pelin viimeisellä minuutilla, mutta tasurikin olisi riittänyt Espanjalle. Marta Cardona teki osuman.

Espanja kaipaa Putellasia ja Hermosoa


Espanjan ongelma turnauksessa on ollut se, että muutama avainpelaaja on sivussa. Ballon d’ Orin haltija Alexia Putellas rikkoi polvensa ennen turnausta treenimatsissa ja Jenni Hermoso on sivussa nivelsidevamman vuoksi. Putellas on keskikentän maestro ja Hermoso kärkipelaaja. Heitä Espanja olisi tarvinnut ratkaisemaan matseja.

Englanti on ollut nyt aivan eri tasolla. Jos joukkueen xG-keskiarvo lasketaan, niin se on saanut aikaan xG4.02 per 95 minuuttia, eikä joukkue ole vielä päästänyt maaliakaan. Norja sai sitä vastaan aikaiseksi xG:n 0.52, muut jäivät tämän alle.

Englannin päävalmentaja Wiegmann laittanee kentälle saman avauksen nyt neljännen kerran peräkkäin. Miksipä sitä muuttamaan, kun kaikki homma sujuu. Englannin penkiltäkin löytyy kyllä apuja. Alessia Russo teki vaihtopenkin kautta alkulohkossa kolme maalia. Turnauksen paras maalintekijä on Mead viidellä osumalla.

Espanja tuonee saman neljän pelaajan puolustuslinjan kuin tähän saakka. Toppareina on Barcelona kaksikko Irene Paredes ja Mapi Leon. Cardona voisi nousta vaikka avaukseen Tanska-pelin maalin jälkeen.


Englanti saa voittokertoimeksi kakkosen lukemia. Siitä voisi ottaa betsin. Englanti on ollut alkulohkossa kisojen paras joukkue. Melkein jo näyttää siltä, että futis palaa kotiin.iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Englanti @2.00

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.89

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.82

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan