Naisten jalkapallon EM-turnaus: Englanti N - Ruotsi N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Englanti N - Ruotsi N | 22:00 | 26.7.2022
Kohde sulkeutuu: 26.07.2022 22:00
Ruotsi on pelannut maalintekoa lukuunottamatta hyvin. Belgiaa vastaan se oli ylivoimainen, mutta teki vain yhden.Naisten EM-lopputurnauksessa pelataan semifinaaleja. Englanti saa vastaansa Ruotsin. Edellisellä kierroksella Englanti pudotti Espanjan jatkoajan jälkeen 2-1 ja Ruotsi voitti Belgian 1-0.

Englannin ja Espanjan matsi oli tiukka. Espanja meni ottelussa johtoon toisen puoliskon alkupuolella Gonzalez Rodriguezin maalilla. Englannin Toone tasoitti 84. minuutilla, kun pallo pomppasi hänelle aivan maalin eteen. Ratkaisuosuma jatkoajalla oli komea. Georgia Stanway pamautti yli 20 metristä kovan kudin maaliin.
XG-lukemissa Espanja oli parempi 1.51-1.25. Putellasin ja Hermoson kanssa Espanja olisi ollut ennakkosuosikkiasemansa arvoinen, nyt se ei saanut käännettyä hallintaa voitoksi.

Tehottomuus on ollut Ruotsinkin ongelma. Se oli täysin ylivoimainen Belgiaa vastaan, mutta voittomaalin se sai aikaan vasta ottelun yliajalla, kun kulmapotkusta pallo putosi Sembrantin eteen ja siitä maaliin. Ruotsi voitti ottelussa laukaukset peräti 34-3 ja xG:t 4.02-0.11. Ruotsin ykköskärki Blackstenius on ollut nyt loukkaantumisensa jälkeen muutaman matsin avauksessa, mutta vielä tämä ei näy tuloksissa. Blackstenius teki Belgiaa vastaan yhden kassin, mutta sen VAR hylkäsi kolmen sentin paitsion vuoksi.

Englanti pitänee palloa


Kolmessa lohko-ottelussa ennen Espanjan kohtaamista Englanti hallitsi palloa ylivoimaisesti. Neljännesfinaalissa Espanja piti palloa enemmän. Pallon hallinta on osa Englannin peliajatusta, ja nyt Ruotsia vastaan se ilmeisesti pääsee taas pelaamaan tätä peliä. Ruotsi ei ole yhdessäkään turnauksen ottelussa hallinnut palloa mitenkään ylivoimaisesti. Esimerkiksi Belgia-matsissa se voitti pallonhallinnan vain 51-49. Ruotsin peliajatuksena on enemmän suoraviivaisuus.

Englanti päästi turnauksen ensimmäisen maalinsa Espanjaa vastaan. Se on paras tapa puolustaa, että ei anna vastustajalle palloa, sen totesi jo Pep Guardiola.

Espanjaa vastaan penkiltä mukaan tulleet Toone ja Russo olivat isossa osassa, mutta eiköhän Englannin päävalmentaja Wiegmann laita kentälle saman avauksen kuin neljässä aikaisemmassakin matsissa. Stanway ja Walsh ovat tärkeitä keskikentän keskellä pelin kontrolloimisessa ja pallon hallinnassa.
Ruotsin joukkueesta Glas, Kullberg ja Andersson olivat Belgiaa vastaan sivussa koronatartunnan vuoksi. Se on epävarmaa, että ovatko he nyt mukana. Jos ovat , niin Glas ja Andersson ovat avauksessa.


Englanti on matsissa selvä suosikki. Sen kertoimet ovat alle 1.90, eikä se riitä peliin. Ruotsi on ollut hyvä joukkue maalitehoja lukuun ottamatta.
Turnauksen alla Ruotsi nostettiin mustaksi hevoseksi, eikä tässä oikein ole mitään syytä olettaa, että tilanne olisi muuttunut. Laitetaan lapulle varovaisesti Ruotsi +0.5, kerroin on kakkosen paikkeilla. Pieni panos kuitenkin.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ruotsi +0.5 @2.00

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.99

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan