Naisten jalkapallon EM-turnaus: Italia N - Belgia N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Italia N - Belgia N | 22:00 | 18.7.2022
Kohde sulkeutuu: 18.07.2022 22:00
Italia on alisuorittanut pahasti. Nyt olisi pakkovoiton paikka.Italia ei ole onnistunut naisten EM-turnauksessa, mutta nyt sillä on voitolla mahdollisuus vielä päästä jatkopeleihin. Vastassa on lohkon heikoin maa Belgia.
Italian kisat alkoivat tyrmäyksellä, kun Ranska voitti sen 5-1. Puoliajalla Ranska johti 5-0. Infogolin xG-lukemat otteluun olivat Ranskalle 3.39-1.13, ja se johtuu siitä, että tauon jälkeen Ranska otti jalan kaasulta. Toisella jaksolla Italialla oli enemmän paikkoja.

Seuraavassa ottelussaan Italia pelasi Islannin kanssa tasan 1-1. Ei tämäkään sujunut Italialta järin hyvin. Islanti oli xG-lukemissa parempi 1.81-1.34.
Ennen turnausta Italiaa hieman odoteltiin lähemmäs kärkijoukkueita, mutta pieleen on mennyt. Italian seurajoukkueet ovat kehittyneet ja ammattimaistuneet, mutta ei tämä vielä maajoukkueen puolella oikein näy.

Belgia avasi kisat pelaamalla Islannin kanssa 1-1. Islanti oli ottelussa selvästi parempi. XG-lukemat menivät islantilaisille 3.08-1.78. Seuraavassa ottelussa Belgia hävisi Ranskalle 1-2, mutta lopputulos olisi voinut olla paljon suurempi. Ranska oli xG-lukemissa tyystin ylivoimainen 4.73-0.19.

Belgian mahdollisuus otteluissa voisi olla erikoistilanteissa. Se on selvästi pidempi joukkue kuin Italia.

Italia viimeinkin tasollaan?


Italialta Lucia Di Guglielmo tuli Islantia vastaan oikeaksi pakiksi, ja hän jatkanee. Barbara Bonansea ja Cristiana Girelli tulivat Islanti-matsissa vaihdosta mukaan, ja heillä voisi nyt paikka avauksessa.
Keskikentän Valentina Bergamaschi taitaa olla Italian kärkipään ykköspelaaja juuri nyt. Hän on tehnyt kolmessa viime matsissaan kaksi maalia.

Belgialta kentällä on varmaan sama avaus kuin viimeksi. Amber Tysiak on pelikiellossa, mutta muutenkin hän varmaan olisi vaihtopelaaja. Puolustuksen keskustassa pelaa parivaljakko Sari Kees ja Laura De Neeve. Belgia ei ole pitänyt nollia nyt seitsemään otteluun.


Italian voitosta saa kertoimeksi 1.80 ja se kelpaa. Joukkue on pelannut pahasti alle tasonsa, mutta jospa se heräisi eloon, kun on tosi kyseessä. Belgia on ollut kummassakin matsissaan heikompi joukkue.


iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Italia @1.85

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

1.85

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.76

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan