Naisten jalkapallon EM-turnaus: Itävalta N - Norja N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Itävalta N - Norja N | 22:00 | 15.7.2022
Kohde sulkeutuu: 15.07.2022 22:00
Norja oli viimeksi aivan tuuliajolla, ja kahdeksan maalin tappio vaikuttanee korvien välillä. Itävallan puolustus on ollut kisoissa hyvä.Itävalta ja Norja pelaavat naisten EM-turnauksen alkulohko A:n toisesta jatkopaikasta. Itävallalle riittää tasapeli. Sen maaliero on huimasti parempi, koska Norja otti Englannilta neniin ikävästi 0-8.

Turnauksen alla Norja rankattiin Itävaltaa paremmaksi, mutta turnauksessa tilanne on vaikuttanut tasaisemmalta. Itävalta piti Englannin suht hyvin aisoissa, lopputulos avausottelussa oli Englannille vain 1-0. Kumpikin joukkueista voitti Pohjois-Irlannin vaivattomasti.

Norja on edelleen ainakin paperilla parempi näistä kahdesta, vaikka tämä turnaus onkin ollut norjalaisille hankala. Suurin osa Itävallan joukkueesta pelaa seurafutista Saksassa. Norjalaisia löytyy niin Englannin, Italian kuin Espanjankin sarjoista. Kirkkaimpana kärkenä on hyökkäyspään kaksikko Barcelonan Caroline Graham Hansen sekä Lyonin Ballon d’Orinkin aikoinaan voittanut Ada Hegenberg.

Tässä matsissa ratkaisu tullee henkiseltä puolelta. Norjan tappio Englannille oli sellainen mylly, että se ei voi olla vaikuttamatta joukkueen mielialoihin. Hankala ajatella, että olisi vielä mahdollisuuksia mestaruuteen, kun ottaa vastaan kahdeksan maalin tappion.

Hegerberg vielä nollilla


Pelipuolella voi sanoa, että Norja vahvuudet ovat hyökkäyksessä, vaikka se ei nyt vielä siltä olekaan näyttänyt. Kärkikaksikko Hansen ja Hegenberg on kuitenkin yksi koko turnauksen parhaita pareja. Norjan puolustuksessa on ongelmia, ja hankala nähdä, että veskari Guro Pettersen onnistui pitämään nollat.
Itävallan vahvuus on puolustuksessa, ja tästä Englanti-matsi on hyvä varmistus. Joukkue pystyy pitämään paremmatkin vastukset suht hyvin poissa maalipaikoilta.

Itävallan Schiechtl tuli avaukseen oikeaksi pakiksi Pohjois-Irlantia vastaan, ja hän teki matsissa heti maalinkin. Schiechtl jatkanee aloituksessa. Feiersinger oli avauksessa keskikentällä, mutta viime matsissa hän oli vaihdossa ja tuli myöhemmin mukaan. Nyt voisi hänelle olla paikka avauskokoonpanossa, ja Hobinger sitten putoaisi penkille. Naschenweng teki Pohjois-Irlantia vastaan Itävallan toisen maalin, ja hänkin saattaisi olla nyt avauksessa.

Norjan joukkueesta keskikentän Maanum ottanee paikan avauksesta, ja Boe Risa putoaisi sitten vaihtopenkille. Samaten Sonstevold ja Eikeland voisivat nousta aloitukseen. Hegerberg on nyt pelannut kaksi matsia ilman maalia, ja se on epätavallista ja huono merkki Norjalle.


Norja on ottelussa selvä suosikki, kaikesta huolimatta. Sen voittokertoimet ovat alle kakkosen, eikä sellaista tämän turnauksen perusteella oikein tohdi pelata. Itävallan puolustus on ollut hyvä. Kokeillaan pienellä panoksella Itävallan pärjäämistä. Itävalta +0.5 saa kertoimeksi noin 1.90.


iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Itävalta +0.5 @1.9

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.87

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.8

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.8

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan