Naisten jalkapallon EM-turnaus: Pohjois-Irlanti N - Englanti N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Pohjois-Irlanti N - Englanti N | 22:00 | 15.7.2022
Kohde sulkeutuu: 15.07.2022 22:00
Englanti saattaa lepuuttaa ykkösketjua, kun jatkopaikka on jo varma. Joka tapauksessa Pohjois-Irlanti keskittyy tukkimaan puolustuksensa.Vastakkain naisten EM-turnauksen ehkä paras ja huonoin joukkue. Englanti on noussut viimeistään huiman Norja-voiton jälkeen koko turnauksen ykkössuosikiksi. Englanti teki Norjan verkkoon kahdeksan maalia, ja Norja on yksi naisfutiksen paremmista joukkueista. Avausmatsissaan ehkäpä hieman hermostunut Englanti voitti Itävallan vain 1-0.

Infogolin xG-lukemat todistavat Englannin ylivoimasta. Avausmatsissa Englanti voitti Itävaltaa xG:t selvästi 2.63-0.43. Norja-matsissa lukemat olivat tylyt 6.07-0.52.

Pohjois-Irlanti on hävinnyt turnauksen molemmat ottelunsa. Ensin se hävisi Norjalle 1-4 ja viimeksi Itävallalle 0-2.
Pohjoisirlantilaisilla ei kummassakaan matsissa ollut oikein minkäänlaisia mahdollisuuksia. Norjaa vastaan xG:t olivat 4.01-0.64 ja Itävaltaa vastaan 2.02-0.16. Viimeisessä ottelussa Pohjois-Irlanti ei saanut hyökkäyspäässä oikein mitään aikaiseksi, ja Englannin puolustus tulee olemaan huimasti parempi kuin Itävallan puolustus.

Pohjois-Irlannin helpotus tässä matsissa saattaa olla se, että Englannin päävalmentaja Sarina Wiegmann saattaa antaa avainpelaajille huilivuoron. Tästä ei vielä ole tullut uutisia, mutta Englannin kakkosketjukin on parempi kuin Pohjois-Irlanti.

Englannin ja Pohjois-Irlannin viimeaikaiset matsit ovat olleet Englannin näytöstä. Kolmessa viimeisessä keskinäisessä ottelussa Englanti on tehnyt 15 maalia eikä ole päästänyt yhtään. Pohjois-Irlannilla ei ole ollut näissä otteluissa mitään aseita Englannin pelivauhdille ja joukkueen laajuudelle.

Englannin voitolle ei saa edes kerrointa


Pohjois-Irlannin Simone Magill loukkaantui avausottelussa Norjaa vastaan, eikä hän enää näissä kisoissa pelaa. Rebecca McKenna tuli avaukseen Itävaltaa vastaan laitapakiksi, ja hän pelannee nytkin. Abbie Magee oli avausmatsissa avauksessa, mutta viimeksi penkillä. Nyt voisi taas olla avauksen paikka laiturina.

Jos Englannin valmentaja Wiegmann lepuuttaa ykkösketjua, niin ainakin Chloe Kelly, Alex Greenwood ja Ella Toone voisivat tulla avaukseen. Keskuspuolustus voisi olla sama kuin aiemminkin, eli Leah Williamson ja Millie Bright pelaisivat toppareina.

Englannin Beth Mead on tällä hetkellä turnauksen paras maalintekijä neljällä osumalla.

Englanti on ottelussa niin selvä suosikki, että esimerkiksi William Hill ei anna sen voitolle minkäänlaista kerrointa. Pohjois-Irlannin voitosta saa kertoimeksi 41.00 ja tasurista 21.00. Kyse on siis siitä, että kuinka monella maalilla Englanti voittaa.
Pohjois-Irlanti ei yritä tässä matsissa mitään muuta kuin tukkia maalin edustan ja puolustaa. Jos maalipaikka tulee, niin se on joku harva vastahyökkäys tai erikoistilanteesta maalille laitettu pallo.


Oletetaan, että jatkopaikan varmistanut Englanti lepuuttaa kovimpia pyssyjään, vaikka päävalmentaja puhuukin ottelun alla toista. Eikä joukkueella muutenkaan ole tarvetta mihinkään ylimääräiseen. Pohjois-Irlanti +3.5 saa kertoimeksi lähes 2.00, ja se kelpaa.iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Pohjois-Irlanti +3.5 @2.00

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.98

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.98

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan