Naisten jalkapallon EM-turnaus: Ranska N - Belgia N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Ranska N - Belgia N | 22:00 | 14.7.2022
Kohde sulkeutuu: 14.07.2022 22:00
Ranska nousi avauskierroksella suosikkien joukko. Ehkä nyt on sen vuoro, aikaisemmin joukkueella ei ole ollut Katoton kaltaista maalitykkiä.Ranska pisti avausmatsissa Italian täysin solmuun. Ottelu oli jo puoliajalla 5-0. Samalla Ranska hyppäsi yhdeksi naisten EM-turnauksen suurimmista voittajasuosikeista. Mestaruuskertoimissa Englanti, Ranska ja Saksa ovat selvästi muita edellä.
Vaikka Ranska pieksikin Italian selvästi, niin xG-lukemat eivät olleet aivan mahdottomat. Ranska teki viisi maalia xG:llä 3.39. Italiakin sai matsissa paikkansa, sille laskettiin xG:ksi 1.13.

Belgia lienee lohkon heikoin joukkue. Se pelasi avauksessa pienen Islannin kanssa 1-1, ja Belgia oli ottelussa heikompi joukkue. Belgia hävisi xG:t 1.78-3.08.

Ranska on ollut arvoturnauksissa alisuorittaja. Joukkueessa on jatkuvasti todellisia tähtipelaajia, kuten nyt vaikka hyökkääjä Marie-Antoinette Katoto, ja kokemus kasvaa koko ajan, mutta silti Ranska on aina kompastellut. Esimerkiksi omissa MM-kisoissaan 2019 se putosi neljännesfinaaleissa USA:lle.
Nyt Ranskalla voisi olla kuitenkin se kaikkien aikojen paras joukkue, ja juuri kärjen Katoto on se erottava tekijä. Koskaan aikaisemmin Ranskalla ei ole ollut niin kovaa maalintekijää kuin Katoto.

Ranskan ongelmat ovat jälleen kerran kentän ulkopuolella. Joukkueella on uutisten mukaan ongelmia päävalmentaja Corinne Diacren kanssa. Syynä ovat Diacren kummalliset pelaajavalinnat. Hän ei esimerkiksi ottanut Katotoa ollenkaan mukaan 2019 MM-turnaukseen. Joukkueen jatkuvien epäonnistumisten syy taitaa olla pukukopin puolella.

Katoton puolesta pieni betsi


Belgian joukkue on jotenkin jämähtänyt paikoilleen, ja vähän sellaista sen avausmatsikin oli. Joukkuetta on valmentanut jo yli kymmenen vuoden ajan sama mies Ives Serneels, eikä hän oikein tunnu saavan joukkueesta sitä parasta irti. Belgialla on paperilla hyvä joukkue, nuoria lupauksia on tarjolla, mutta lupaukset eivät toteudu kentällä.
Belgia on naisten futiksessa pieni maa, eikä maajoukkuetason pelaajia lopulta ole paljon. Jos Serneels ei saa nykyisistä kaikkea irti, niin ehkä olisi aika vaihtaa valmentajaa?

Ranska ei varmastikaan vaihda avauskokoonpanoa, sen verran vakuuttava oli näytös Italiaa vastaan. Renard pelaa topparina Tounkaran kanssa. Katoto teki Italiaa vastaan yhden maalin, ja nyt voisi hyvinkin odottaa häneltä näytöstä.
Belgian toppareilla Kees ja De Neve tulee kiire ilta Ranskan kanssa. Kärjessä Dhontilla ja Wullaertilla taas tulee olemaan hankala saada maalipaikkoja.


Ranskan näytöstähän tästä taas voisi odottaa. Vetoväkikin sen on huomannut, ja Ranskan kerroin on vain 1.16. Se nyt tietenkin on liian vähän. Betsataan isompaa kerrointa. Katoton avausmaalista saa kertoimeksi noin 3.75. Siitä lapulle, mutta pienellä panoksella. Katoto on yksi parhaista, ja nyt voisi odottaa kyllä hänen nousevan kaikkien tuntemaksi staraksi.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Avausmaali Katoto @3.75

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

3.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

3.66

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

3.66

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

3.55

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan