Naisten jalkapallon EM-turnaus: Ranska N - Hollanti N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Ranska N - Hollanti N | 22:00 | 23.7.2022
Kohde sulkeutuu: 23.07.2022 22:00
Hollannin Miedema on taas mukana. Ranskan Katoto on sivussa, mutta kyllä Ranska silti saa paikkansa.Ranska vastaan Hollanti on naisten EM-turnauksen ensimmäisen pudotuspelikierroksen kovin matsi. Ranska on suosikki, mutta tilannetta tasoittaa se, että joukkueen ykköskärki Katoto on lopputurnauksen sivussa.
Ranska aloitti turnauksen tyrmäämällä Italian 5-1. Seuraavassa matsissa se voitti Belgian 2-1 ja viimeisessä ottelussa tuli tasuri Islannin kanssa 1-1. Kahta ensimmäistä ottelua Ranska hallitsi xG-lukemissakin, mutta Islantia vastaan se hävisi xG:t muutamalla kymmenyksellä. Islanti-pelissä Ranskan jatkopaikka oli jo varmistettu.

Hollanti avasi pelaamalla Ruotsin kanssa 1-1. Kaksi seuraavaa se voitti, ensin Portugalin 3-2 ja viimeisessä matsissa Sveitsin 4-1. Hollanti on edellisen EM-kisojen mestari ja MM-kisojen 2019 finaalin hävinnyt osapuoli. Nyt se ei ole esittänyt samaa. Ruotsi oli avausmatsissa hivenen parempi, ja Portugaliakin vastaan Hollanti oli kovilla. Sveitsi-voitto oli parempi matsi, xG-lukemissakin Hollanti oli noin yhden yksikön verran edellä.

Hollanti sai hyviä uutisia muutama päivä ennen matsia. Aikaisemmin turnauksen aikana positiivisen koronatuloksen saanut tähtipelaaja Vivianne Miedema on nyt antanut negatiivisen testi ja pääsee peliin. Miedema on ehdottomasti yksi maailman parhaista kärkipelaajista, ja hänen puuttumisensa olisi ollut iso miinus joukkueelle.

Hyviä kärkipelaajia, paljon maaleja?


Ranskan ensimmäinen puoliaika turnauksessa oli tyrmäävä, Italiaa vastaan se oli jo tauolla 5-0 -johdossa. Sittemmin maalinteko on ollut hankalampaa. Joukkue on nopea, ja saa palloa hyvin hyökkäyspäähän, mutta viimeistelypuoli on jotenkin ollut tukossa.

Nämä kaksi joukkuetta tapaavat pelata maalirikkaita matseja. Helmikuussa ne kohtasivat turnauksessa, ja Ranska voitti 3-1. Pari vuotta aikaisemmin samassa Tournoi de France -turnauksessa joukkeet pelasivat 3-3.

Katoton paikan Ranskan kärjessä on ottanut Malard. Islanti-ottelussa Ranskan päävalmentaja Diacre antoi useammallekin avainpelaajalle huilivuoron, ja nyt nämä palaavat avaukseen. Mbock ja Geyoro kuuluvat tähän ryhmään.

Nouwen palasi Hollannin kokoonpanoon jo viime matsissa nilkkavammansa jäljiltä.


Kertoimet matsiin ovat noin 1.70-3.60-4.70. Nämä taitavat olla kohdallaan, ei Ranska ainakaan tuota enempää voi olla suosikki. Ranskan puolustus on erinomainen. Se saattaisi aivan hyvin pystyä pitämään nollat, mutta ajatellaan ottelun etenevän, niin että toisella puoliskolla peli aukeaa, kun takaa-ajaja joutuu jossain vaiheessa ottamaan riskiä. Kummallakin on kärkipelaajia, jotka pystyvät pienestäkin paikasta hyviin ratkaisuihin. Miedema on paha pelaaja Ranskankin puolustukselle. Laitetaan lapulle yli 2.5 maalia. Kerroin on vain kohtalainen, hieman alle 1.80, joten panos on syytä pitää pienenä.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.78

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.78

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.78

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.75

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.73

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.73

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan