Naisten jalkapallon EM-turnaus: Ruotsi N - Belgia N

Naisten jalkapallon EM-turnaus | Ruotsi N - Belgia N | 22:00 | 22.7.2022
Kohde sulkeutuu: 22.07.2022 22:00
Ruotsi ei ole loistanut kuin Portugali-matsissa, mutta kun se peliä tarkemmin syynää, niin joukkue on pelannut hyvän turnauksen.Ruotsi ei ole naisten EM-turnauksessa vielä varsinaisesti häikäissyt, mutta tulosten ja tilastojen valossa se on ollut hyvä, ja vielä parantanut mitä pitemmälle mennään. Jokaisessa kolmessa alkulohkomatsissaan Ruotsi oli xG-lukemissa vastustajaansa parempi.
Se aloitti turnauksen pelaamalla Hollannin kanssa tasan 1-1, vaikka oli xG-lukemissa selvästikin parempi 1.67-0.49. Seuraavassa ottelussa Ruotsi voitti Sveitsin niukasti 2-1, mutta xG-puolella ero oli selvä 1.86-0.26. Lohkon viimeisessä ottelussa Ruotsi sai sitten ketsuppipullon auki, ja Portugali meni nurin 5-0. XG-puolella saatiin laskelmiksi Ruotsin voitto 3.60-0.46.

Vaikka Ruotsi ei olekaan ollut otsikoissa Englannin ja Saksan tapaan, niin se on pelannut lähes yhtä hyvin maalilukemia lukuun ottamatta. Sen puolustus on ollut rautaa. Vivianne Miedemakin pelasi Hollannin avauksessa, mutta silti se sai Ruotsia vastaan aikaiseksi vain xG 0.49.

Belgian ei oikeastaan kuuluisi olla jatkossa


Belgia sai jatkopaikan, kun sen onnistui viimeisessä lohko-ottelussa voittaa Italia 1-0. Belgia hävisi jokaisen lohko-ottelun xG-lukemat, eli se nyt ei varsinaisesti ole pelannut jatkopaikan arvoisesti. Avausmatsissa Islannin kanssa tulos oli tasan 1-1, mutta Islanti vei xG:t selkeästi 3.08-1.78. Seuraavaksi Belgia oli Ranskaa vastaan heikoilla. Lopputulos Ranskalle 2-1 ja xG:t hyvin selvästi 4.73-0.19. Italia-voiton Belgia otti, vaikka se hävisi xG:t 0.50-1.24.

Ruotsilla taitaa olla kentällä sama avaus kuin viimeksi. Stina Blackstenius oli loukkaantumisen jäljiltä turnauksen alussa vaihdossa, mutta Portugalia vastaan Arsenal-kärki oli avauksessa ja teki maalinkin. Kunnossa oleva Blackstenius voisi olla ratkaisu siihen, että Ruotsi saisi paremmin paikoista pallot maaliin.

Belgialta Amber Tysiak on istunut pelikieltonsa, ja palaa nyt vaihtopenkille. Belgiallakin lienee kentällä sama avaus kuin viimeksi.


Ruotsin voittokerroin on noin 1.25 ja lähes jokaisella bookkerilla selvästi laskussa. Se on aivan oikein. Ruotsi on pelannut hyvin, vaikka se ei ole näkynyt maalilukemissa viimeistä lohkomatsia lukuunottamatta. Belgia taas on pelannut heikosti, mutta jotenkin sen onnistui lipsahtaa jatkoon. Hypätään laskevien kertoimien kelkkaan. Ruotsi -1.5 saa kertoimeksi Mr Greenillä vielä yli 1.90, ja se on lähes markkinakärki. Siihen kiinni, kun vielä ehtii.


iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Ruotsi -1.5 @1.91

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.75

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.75

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan